reklama
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Jestem,jestem.Na początku ciężko było mi tu się znalezć,ale dałam sobie radę.Dziewczęta przybywajcie!!Najwyższy czas wspólnie powymieniać się plotkami,co gdzie kiedy i jak.
Na początek: Moje starszaki-Sara 6lat-zbuntowana dama,dzięki Bogu chodzi chętnie do przedszkola,Nikodem-3latka -cichy rozrabiaka zaczął się bardzo interesować swoją siostrzyczką Emilką!Zgrozo!!Ostatnio przyłapałam go na tym ,że podnosi ją do siadania w kołysce!!Przecież ona nie ma jeszcze 2 miesięcy!!No i moja ostatnia pociecha-Emilia Natalia,jeszcze niedawno pisałam wam że to Okruszek(2820g i 52cm),teraz już ta Kruszynka stała się Kruszyną,nabrała ciałka,buźka okrągła i pełna.Emilcia zaczęła się interesować światem zewnętrzym tak bardzo ,że najlepiej jej na ręku mamy lub babci,u taty niestety jest tylko na śpiku bo on wraca do domu z pracy jak już dzieci śpią.Wystarczy malutką położyć do wózka ,czy kołyski,to dostaje "bólów plecków",jedynym ratunkiem to wziąć ją znowu na ręce,ale nie poddaję się,bo przecież trzeba coś w domu zrobić.Wczoraj pod czas kąpieli zaczęła sobie gadać i w głos się śmiać.To było cudowne
Na początek: Moje starszaki-Sara 6lat-zbuntowana dama,dzięki Bogu chodzi chętnie do przedszkola,Nikodem-3latka -cichy rozrabiaka zaczął się bardzo interesować swoją siostrzyczką Emilką!Zgrozo!!Ostatnio przyłapałam go na tym ,że podnosi ją do siadania w kołysce!!Przecież ona nie ma jeszcze 2 miesięcy!!No i moja ostatnia pociecha-Emilia Natalia,jeszcze niedawno pisałam wam że to Okruszek(2820g i 52cm),teraz już ta Kruszynka stała się Kruszyną,nabrała ciałka,buźka okrągła i pełna.Emilcia zaczęła się interesować światem zewnętrzym tak bardzo ,że najlepiej jej na ręku mamy lub babci,u taty niestety jest tylko na śpiku bo on wraca do domu z pracy jak już dzieci śpią.Wystarczy malutką położyć do wózka ,czy kołyski,to dostaje "bólów plecków",jedynym ratunkiem to wziąć ją znowu na ręce,ale nie poddaję się,bo przecież trzeba coś w domu zrobić.Wczoraj pod czas kąpieli zaczęła sobie gadać i w głos się śmiać.To było cudowne
marza29
Fanka BB :)
witam kobitki!narazie z braku czasu tylko na moment.jestem mama 5 tygodniowej Juli Ingi.pozdrawiam i w wolnej chwili napisze wiecej.pozrawiam.Marza
Roksantusia
mamusia Roksanki,Oliverka
Witam dziewczyny!!! ja też jestem ze sląska z Tychów obecnie mieszkam w Anglii, również jestem niedługo na tym forum ale się rozkręcam coraz więcej wiem, witam Was mamusie i również nowe mamusie na naszym forum widzę że moja Roksanka na tym forum jest starsza od Waszych bobasków kochanych ale i tak nam miło
M
mikusia
Gość
Hej mamusie fajnie ze znowu możemy poklikać...cos sie z 40 tygodni popsuło
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Właśnie popsuło się te 40 tyg,a myślałam że nas przegonili bo już nasz czas minął,ale świetnie ,że możemy tu się odnależć
Wow..ale super. No i dziewczyny wszystkie się znalazły!!!Ale szybki odzew, fajnie, tutaj poklikamy. 4otyg...poszło w odstawkę. Mam nadzieje że sie tu zadomowimy. Moja Nastka ma już prawie 8 tygodni, tydzień temu ważyła 4,5 kg, jestesmy po pierwszych szczepieniach i na razie wszystko ok. aha, od 6 dni się usmiec ha świadomie, a nie tylko na boki jako tiki
napisze jutro coś więcej bo muszę dzieci kłaść spać.
pozdrawiam !!!!
napisze jutro coś więcej bo muszę dzieci kłaść spać.
pozdrawiam !!!!
Czesc dziewczyny! Moja Juleczka urodzila sie 10 marca i wazyla 4.660.Pozdrawiam wszystkie swiezo upieczone mamy,Czy ktoras z was ma problem ze skaza bialkowa?jeszcze nie bylam u lekarza,bo krostki na twarzy nie wygladaly zle,odstawilam bialko 4 dni temu a buzia wyglada okropnie bo zrobily sie czerwone suche placki ,a dzis zrobily sie wilgotne .Czy ktos ma podobny problem?
reklama
marza29
Fanka BB :)
witajcie!!myszor jaka szczepionke podalas Nastce?ja mam w przyszly wtorek i sie zastanawiam rowniez nad rotawirusami.co o tym sadzisz?pozdrawiam wszystkich.
Podziel się: