reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Aha....Dotinka, miło że pomogłam z Emi...ja mam taką zasadę - kłaść dziecko, jak śpiące ( max. dwa ziewnięcia) bo jak sie przemęczy, to nie umie zasnąć..

A Cromohexal lub Polcrom to p/alergiczne krople....(te drugie do oczu, ale mozna kropić do noska),dr mówi, że jak skończy mała rok, to mozna delikatny steryd do nosa ale na razie tylko to...

my juz w lozku:-):-):-)moj m w pracy.ale dzis pogoda:no:caly dzien siedzialam w domu,mala tylko rano byla z tata na spacerku:-)ogolnie to jakas wielka nuda-nic ciekawego:confused2:wczoraj byla u mnie kolezanka,poplotkowalysmy do 22.30:-):-)
Nati-duza dziewczynka:-)
ale
wam zazdroszcze tych hipciow;-);-)jak dostane W KONCU kase za wrzesniowy urlop wypoczynkowy to tez zamowie:-)
milego wieczorku
aaaa w tesco huggies 86 szt-43,99-jakos tak:-)

Hej !!!!!
Nie pisałam bo jakoś nie było czasu zabardzo.
Byliśmy ostatnio na szczepieniu na pneumokoki i Ola troszkę po niej marudziła ,ale było nieźle.
Waży 9100 i 76 długa.

Co do Oli to już potrafi siadać, raczkować no i wstaje już sama i je praktycznie wszystko to ci my tylko zobaczy talerz a już się trzesie :-) a i Danonki też uwielbia:tak:
Moniczko- no to Mati też nieźle waży , trzymam bardzo mocno kciuki za obronę i wierze że bedzie ok.:tak:
Justynko- wszystkiego dobrego dla dziewczynek spóźnione ale to chyba nic, pewnie zabawa była niezła :-)
Haniu- Jasio jest cudowniutki a ta minka zdenerwowana jak jest głodny jest rozwalająca:-D, czekam na następne fotki.
Zajrze jeszcze później to poczytam resztę.
Miłego dnia.

A 25 Ola skończyła juz 7 miesiąc. :szok:
Mój mail to jolka25101@wp.pl

Ostatnia edycja:
Hej Wam, u nas kiepsko po szczepieniu, młoda spała co prawda do 5 rano a le zbudziła się z gorączką 40 stopni, ciepła jak węgielek, paracetamol w pupę i jakoś poszlo, ale teraz marudzi okropnie.
Wczoraj sie podciągnęła i wstała przy ławie i zanim zdążyłam dolecieć, to już rąbnęła na ziemię i walnęła sie w głowę, no makabra.

Marza, hipcio rzeczywiście superowy, młoda go lubi a Alicja UWIELBIA...:-)-zabawka dla dwóch moich dziewczyn. Mniej jej sie podobają te klocki a sam hipcio jak najbardziej i rzeczywiście przy nim staje jak podnosimy mu rączkę.
Jolka, ale Ola jest DUUżża!!!O rany..

U nas niestety nie mozna danonków, bo ta przeklęta skaza białkowa, doktor pozwolił dopiero po 9. miesiącu coś takiego spróbować...:-:)-(w sumie to juz niedługo.

Zmykam, bo młoda marudzi..

Aha dziewczyny, gdyby któraś szczepila na pneumokoki, to chciejcie szczepionkę Synflorix a nie Prenevar, bo ten juz stary i zawiera kilka szczepów mniej niż Synflorix.

Kurcze u nas dzisiaj taki sobie dzień:-( Smerfetki zbudziły sie o 7.30 i nie spały, dopiero po 11 zasnęły jak poszłam z nimi na dwór. Wróciłam po 14! nogi mi wchodzą do ... no właśnie:sorry: Teraz miały faze na spanie i twała ona jakies 15 minut.
Matko zaraz spadnie kwiatek na Wiki!!!!!!!!!! Udało sie... matko jak ona szybko sie przemieszcza! Raz w przód raz w tył i raczkuje:tak::szok: A Gabi ma igrzyska i sie obraca z brzucha na plecy i na odwróti też smiga przód - tył:) Hmm taki postęp w ciągu dwóch dni??:szok:
ANIA ale masz urwanie głowy z Natalką... i jeszcze te jej wyskoki przy stole! Żeby sobie krzywdy nie zrobiła bidulka...
JOLU dzieki za życzonka:) Oleńka rzeczywiscie juz jest duza... Ale na długość może isc w konkury z moimi Gwiazdami, maja po 77cm:) Fajnie, ze tak śmiga!! Ach, zazdroszcze:confused2:

Ale wesoło: dziewuchy śpiewają i śmigają po podłodze;-) nareszcie:szok:

justys:-):-):-)super,ze dziewczynki juz raczkuja:-):-):-)-moj leniuszek pelza do tylu;-)
aniu dzieki za info o szczepionce.kiedy najlepiej na nia szczepic?
jola-ale Ola duza dziewczynka:-):-)
dzisiaj zmoklam na spacerze:-(i jakas jestem do kitu:zawstydzona/y:

reklama
Do góry