Hej mamusie!widze ze sie duzo dzieje

fajnie,
Witam nowe mamusie na forum
Haniu kazdy zwiazek ma swoje wzloty i upadki-napewno sie dogadacie i minal ciche dni! u nas faktycznie troche lepiej -slub odwolalismy to powazna decyzja jeszcze jak zobaczylam moja przyjaciołke ktora wyszła za maz w kwietniu i juz placze bo jej malzenstwo to koszmar to wolałam aby pozostało tak jak jest
W pełni sie z Wami zgadzam dziewczynki- nie wolno dawac dzieciom słodkosci- widze po mojego M siostrze jaki ma juz ładny brzuszek - bo musi obowiazkowo cos codziennie zjesc slodkiego i zawsze ma pod reka gazowane slodkie napoje:/
Mój Matuś od 3 dni zasypia pieknie w lozeczku,nakarmie go i kłade do łozeczka-chwilke pooglada co sie wokoło dzieje i zasypia- spi do 3 nad ranem

moze troche pospac swobodnie bo do tej pory spal ze mna przy cyci
Powiedzcie mi mamusie ile kosztowała Was szczepionka na raotawirusy?Rotaxir lub cos takiego ma moj Matus zapisane- tego sa dwie dawki!
Ok moja buba juz zasneła wiec ja tez uciekam do łozeczka.Buziaki i zycze spokojnej nocki
PS. Marzenko mnie tez czasami nachodza glupie mysli - ze jestem wyrodna matka bo maly marudzi nie wiem o co mu chodzi,cale dnie jestem z nim sama i jest ciezko bo nawet nie mam czasu nic zjesc:/ ale zaraz usmiech małęgo mnie rozwesela

byłą dzisiaj dwa razy taka syt: jadłam obiadek i kolacje z moim M przy małym i jak zobaczył ze nam buzki chodza bo jemy to dwa razy wpadł w histerie!jednak juz takie maloty cos rozumieja- a na nasze jedzonko patrrzyl tak jakby mial sam to zjesc oczami

zazdrosnik