alis838
Zaangażowana w BB
Lenko musisz wierzyć że będzie dobrze.Wiara czyni cuda.Pamiętaj że wszystkie jesteśmy z tobą i zawsze możesz liczyć na nas.Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już sił nie mam... Patrze przez wykałaczki na oczach, bo już nie siły ani płakać ani spać. Franek dziś wyszedł ze szpitala. Wszystko już jest w porządku. Daria i Dawid też doszli do siebie chodź leki nadal im daję. Natalia jest na OIomie... Jest bardzo źle. Odwodniona, nadal nie wiedzą o co tu chodzi. Wyniki dopiero we wtorek i dziś rano reanimowali ją, bo stanęło serduszko. Jest nieprzytomna i nie wiem co to dalej będzie... nie chce mi się żyć. Szukam właśnie w necie jakiś porad, lekarzy... Ale nic nie widzę. Wracam do szpitala. trzymajcie się dziewczyny.