U mnie coraz fajniej... tfu, tfu, tfu!!! Dzieci przesypiaja po 6 godzin, wiec ja też jestem w stanie się wyspać;-)

Oby tak dalej, tylko te wstrętne upały je tak strasznie męczą

bidulki! Zresztą każdy maluszek jest wykończony tym skwarem i duchotą. Pewnie Wasz Bąbelki też tak mają, że zamin zasną, to długo walczą ze sobą... A jak już spią ,to dobudzić ich nie można

DOTINKO, wiem, że pewnie nie chciałaś pisac o swoich dawnych przezyciach i złych doświadczeniach ale cóż... Takie jesteśmy. My tu uczciwe mamusie, które przezywają każdy niepokój innej mamy, dostałyśmy takiego pstryczka w nos!

Mimo wszystko współczuję Ci i mam nadzieje,że Twoje Kochanie czuwa nad Wami i nigdy nie pozwolić zrobić wam krzywy

A co będzie nastepnym razem?? (mam nadzieje, że nikomu nic sie nie bedzie działo!!! i że nie bedzie już tak brutalnych wątków na naszym forum). Stąd sie bierze znieczulica

ehhhh!!

MYSZORKU chyba lepiej poczekać z tymi sczepieniami niż zrobić Ali krzywde... sama zresztą wiesz jak jest. Moje niunie też były szczepione 3 tyg później niż mówi kalendarz bo były przeziębione

JAGÓDKA Ty rób autkiem rundkę dookoła osiedla i wsiadaj z dzidzią i jedżcie na jogging! Wiesz jak maluszki lubią śmigac autkiem??!! Przynajmniej moje;-)
Dziewczyny u mnie w słonku jest 51 stopni!!!! Zdychamy

A zaraz przyjedzie babcia i zawiozę jej dzieci i będe miała troche spokoju
Miłego dnia!