reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dorcia super że się odezwałaś już miałam sms-ować:tak: czekam z niecierpliwością na efekt wieczornej wizyty mam nadzieję że wszystko będzie ok trzymam za to kciuki:tak: Kurcze porażka z tymi ekipami, czyli jeszcze się nie przeprowadziliście?
Super pomysł z sklepem trzymam kciuki za rozruch:happy2:, ateraz spadam do siebie do pracy
Buziole mamuśki

reklama
dziewczyny, jestescie kochane, DZIĘKI ZA ŻYCZENIA!!!!

A dziś mój Malż kończy 30 lat, więć znowu urodzinowo u nas.

Dorciu kochana, kłopoty za kłopotami, ale wszystko będzie dobrze. A wiesz, u nas jest taki sklep rehabilitacyjny z specjalnie profilowanymi butkami dla dzieci, myslę, że powinnaś do takiego właśnie sie udać, bo w zwykłym sklepie nie znajdziesz takich specjalnych butków. Ze sklepem świetny pomysł...fajnie..
A ja hAniu mam basenik na balkonie, kołderka na sznury odsłania od słońca io też radocha, zawsze to coś:-D

Jak chodzi o nocnik, to u nas było super, potem był kryzys(wywołany przez opiekunkę, bo nie bardzo sobie radizła z tym sadzaniem, więc sie młoda odzwyczaiła). Ale zwonu nad nia " popracowaliśmy", co dziennie rano siedzenia na nocniczku a jak ucieka, to dawaj z powortem i tak w kółko, więc sie przekonala że nic nie wskóra i siedzi, po prawdzie ogląda w ty czasie teletubisie:baffled::baffled:więc zasze cos zrobi. a wczoraj przyniosła nocnik i na nim usiadła, więc Małz rozebrał jej pampersa i ona zrobiła kupę, więc luks na razie:-):-)

A w ogóle ja po cięzkim dyżurze i mam dosyc wszystkiego..

moje dziecko dziś wstało o 5:szok:była zdziwiona że rybka mini mini jeszcze śpi-jak chcę jeszcze zamknąć oko na chwilę to jej włączam tv.poza tym wczoraj wiekszość nocy spała w końcu w swoim nieużywanym łóżeczku:-)a ja sama-wreszcie:-)w sypialni,m śpi u juli w pokoiku na dywanie:-)bo w sypialni się roleta zepsuła ale zamiast naprawić lepiej spać na podłodze:szok:w pracy taka nuda,że szok:-(czasem to tylko strata czasu:-(jula pogryziona przez komary;/smaruje ja fenistilem.

Tośka właśnie zasnęła . Byłyśmy u nefrologa i mamy skierowanie do szpitala :-(Lekarz prosił się ustawić na termin po 18 sierpnia , bo teraz idzie na urlop. Będzie miała robiony UCM . Miałam nadzieję ,że ten cewnik i kontrast ją ominie . Niestety ... Przecież to będzie ją bolało ! Kurcze skąd to świństwo się u niej wzięło ... Tak bardzo się o nią boję .

Dorotko kochana kurcze tak mi przykro że jednak trzeba będzie dodatkowe badania ale bądź dobrej myśli wszystko na pewno dobrze się skończy. A tego badania nie wykonują w znieczuleniu miejscowym, możenie będzie tak strasznie. Przytulam mocno Was i trzymam kciuki za pomyślne wyniki.
Co do bucików to rano zapomniałam napisać jest taka firma Memo o widzę mają tez stronę internetową i są w też w Toruniu NORIM
ul. Bażyńskich 23
Toruń
tel. 056 658 38-94

ul. Poznańska 59
Toruń
tel. 056 651 31 03

Tu adres stronki Buty dziecice i modzieowe MEMO, buty ortopedyczne, buty korekcyjne, obuwie profilaktyczne
Miałam buciki z tej firmy dla Ewy też musiała nosić, ale króciutko parę miesięcy i wróciło wszystko do normy

DORKA wszystko będzie dobrze kochana!nienawidzę jak dzieciom cos dolega!!!
HANIA napisz jak tam dzidzia:-)
u nas dziś marudowo,3 lużne kupki-chyba to efekt zębów:-(
a mnie coś dopadło,w pracy nuuuda na maxa-zastanawiam się już nad powrotem do swojej poprzedniej pracy-tam nie miałabym czasu nawet pomyśleć o nudzie....zobaczę jeszcze jakiś czas jak sytuacja będzie wyglądać i będę musiała coś zdecydować...
a jak u WAS wakacje???

ej Marza, zapraszam do mnie do pracy, robimy w dwie osoby zamiast sześciu( bo urlopy), ja bym sie chętnie ponudziła, więc mogłybysmy się zamienić:-D:-D:-D:-D

kupiłam dziś Natalii kombinezon na zimę z Gapa, ale odlotowy, na zewnątrz 3 pare stopni, więc jakos nie umiem sobie wyobrazić, żeby sie ubrac w cos takiego.

Dorciu, UCM robi się w znieczuleniu miejscowym lub nawet ogólnym krótkim dozylnym, więc na pewno nikt Tosi nie da cierpieć. wszystko rozejdzie sie po kościach, zobaczysz !!!

całuski dla wszystkich mamusiek!!! lecę jeść kolacyjkę :)

Haneczko dzięki za namiary ! Jutro zrobię tam wyprawę , po butki . Nie ukrywam ,że mam nadzieję ,że wszystko wróci do normy za jakiś czas ...Bardziej boję się o te infekcje . Aneczko jak rozmawiałam z nefrologiem to powiedział ,że nie ma żadnego znieczulenia tylko ewentualnie na uspokojenie Hydroxizinum/ nie wiem czy dobrze napisałam :zawstydzona/y:/ . Paula jak miała UCM mając 8 lat to też nie miała znieczulenia . Płaczu było co nie miara. Potem nie mogła się wysiusiać , bo ją wszystko szczypało.
A muszę też się pochwalić ,że kupiłam młodej kombinezon. Dzisiaj przyszedł . Tu podaję link
mariquita little bee 86 jak nowy plus GRATIS (1149936091) - Aukcje internetowe Allegro
Jest świetny ! Muszę jeszcze jeden jakiś fajny na zmianę wypatrzeć :)
Marzenko a jak Twoje boje cyckowe ?

reklama
Dorotko pochwal się po wizycie w sklepie co tam znalazłaś, ja też muszę pokazać się z Jaśkiem u lekarza bo wydaje mi się że też koślawi do środka:crazy: a z tym badaniem to może zorientuj się w innym szpitalu może robią w znieczuleniu, poszperaj w necie Trzymam za Was mocno kciuki aby przeszło bezboleśnie i było ok
Aniu widzę że gorący okres w pracy
Marzenka a co to za inna praca? Jak walka z cycolkiem? A dzidzia fajna je śpi kupki i tak na okrągło bardzo spokojna. Poślę fotki na maila, może przez weekend bo ponoć ma się pogoda zepsuć:wściekła/y:
A gdzie nam znikła Kasiulla? Doti, Justynka, Jola hop hop. Jagoda mi pisała że ma problem z kompem
No to ja znikam pa

Do góry