reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Oj nie takie same dziewczyny! Gdyby nie moj zlom to bym mogla czesciej zagladac, strasznie szybko sie nam dysk zapelnia, a potem ani rusz, bo za malo miejsca zeby cokolwiek otworzyc! U nas tez nudnawo, codziennie to samo. Moja mame badaja w szerz i w zdluz i na razie jeszcze nie ma wynikow. My z okazji 1,5 roczku bylismy sie zwazyc: 10.15kg i cale82 cm wzrostu, nie jest zle!

reklama
Hej siostry:)
Ja jestem ale prawie nie żyje:( Od dwóch dni bolą mnie zatoki ale tak bardzo, że aż bolą mnie żeby, oczy i kości policzkowe:( A na dodatek nie mam czasu iść do lekarza.
Dziewczynom idą zęby: maja mega napuchniete dziąsła, z nosa leci woda (czasami), a Gabi ma raz dziennie ok 38 temp.
Dobrze, że za 6 dni lecimy na urlop:D
Pozdrawiam!

No hej Wam, ja padam na ryja, bo ostatnio co drugi dzień dyzur miałam..wrrrr

Jagoda, no no sie bierz do dzieła..my bysmy Ci pokibicowały w przedślubych działaniach :)))))
Justyś, jak młode tak smarkaja, to uważaj na te klimatyzacje, bo Ci sie zupełnie rozłożą. No ale zlapiecie trochę słońca-fajnie!!!!
hAniu, moje młode nie były chore....i nadal nie są( i mam nadzieję że tak zostanie).I chetnie się z kawką do Was dokładam:))
Marza, ech, ja tez po Alicji dostalam @ tak późno, po 14 misiacach, no to koniec dobrego, co nie??Ja juz zapomniaalm, co to @...hmm, luzik mam.

U mnie jak zwykle urwanie głowy, dziewczyny właśnie skaczą z sofy(Alicja pokazala Nati ) i wole na to nie patrzeć!!! Alicja znowu zapragnęła być tancerką i znowu była dzis na kursie tańca (dla zaawansowanych- jak to pani nazwała-az mi oczy na wierzch wyszły..że co? jakie zaawansowanie? nie kaman o co biega..). Po za tym była z przedszkolem na polu golfowym i mieli podsatawy golfa. No i na basen chodzi. Może cos z niej będzie, bo na razie fiu bździu w głowie ma.
A Natalka ma się dobrze. Wariuje i niezla z niej agentka. Rafał montuje już blokady na oknach, bo młoda potrafi wejść na parapet i mam ciary. Żre duże ilości warzyw i owoców, reszta może nie istnieć. Z kanapki zlizuje najpierw masło oczywiście. Miałam dzis małe starcie z opiekunką, bo mało ja sadza na nocnik i mloda się rozleniwia. No zobaczymy, jak to będzie.

witajcie mamuski
po dlugiej przerwie wracam;-) wiecie musialam sie dluugo witac z mezem po przyjezdzie;-) w ubiegly piatek po jego powrocie pojechalismy w bieszczady:) bylo super dzieci pobiegaly na swiezym powietrzu, pojezdzilismy na Quadach ...pelen luz...jeden minusik wszyscy teraz smarkamy- do dzisiaj myslalam ze mnei omienie a jednak:/

Jagoda- na co czekasz??dawaj organizacja chociazby slubu cywilnego to pikus;-)
Marza- ojjj jak tam Twoje @ ?? ja od kiedy biore tabsy prawie jej nie czuje;-)
Aniu- fajnie ze rosnie Ci mała tancerka;-) a Natalka to by z Matim sie dogadała bo mlody tez uwielbia warzywa i owoce jak tylko widzi jablko to juz mlaska;-) dzisiaj sasiadce spod drzewa 3 do domu zniosł;-)

a teraz najwaznijesze!!!

DOROTKO - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!!!

oki uciekam sprzatac dzieciaki dom mi chyba rozniosly

Hej kobietki jestem jestem trochę zmęczona wczoraj cały dzień w pracy, na dodatek Jaś marudzi, idą mu trójki, wieczorem miał 37,0 rano było ok teraz znów 37,2 bluzka mokra do pasa tak się ślini. W nocy budził się co chwila i ryk, ratuje się teraz kawą:baffled:
W domu lekki sajgon zwiozłam wszystkie graty z plaży które trzeba teraz gdzieś poupychać:szok:
Na szczęście Ewa już zdrowa, po 2 dniach antybiotyku było już po chorobie, teraz musimy nadrobić zaległości i w poniedziałek do szkoły
Monika toście poszaleli super, szkoda że katarki u Was
Aniu
no kaskaderstwo to wpisane w ten rocznik
Justyś kuruj się wczasy już tuz tuż, a my czekamy na fotki..
Jagoda no to w takim razie musimy się za Ciebie zabrać;-):-D
A gdzie podziewa się nam nasza świeżo upieczona mężatka?:-)

u nas cały dzień pada;/rano szybki spacerek i reszta dnia w domu.z nudów zafarbowałam sobie włosy:)kasztanowe-a co:)
MONIA no to wypad się udał:)koniec katarów?moja @ sie dziś skończyła -uffff:)
HANIU to ile JAŚ już ma zębów?jula widocznych ma 12:)
JAGODA ja bym się nie martwiła na Twoim miejscu:)po ślubie dopiero pokazują na co ich stać(pozytywnie i negatywnie niestety też...)
jutro jedziemy po teściów na lotnisko,przy okazji odwiedzimy jakieś sklepy:)
u nas juz jesień na całego;/wczoraj 23 stopni dziś aż12;/

Ja na szybciocha masakra lekka nocne wrzaski nie wiem czy gardło czy zęby bo za chiny nie da sobie do dzioba zajrzeć.
Aniu gratki dla Natki z okazji półroczku
Marzenka czyli koniec urlopu, to już 2 tyg zleciały?

Ostatnia edycja:
reklama
No to piszę sama do siebie:baffled:
Już znamy powód nocnych wrzasków i marudzenia początki zapalenia jamy ustnej. Na szczęście już działamy i powinno ustąpić bez antybiotyków
Marzenka zapomniałam wczoraj napisać Jaś też ma 12 zębów brakuje nam 4 trójek

Do góry