reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
No cudo Marza, ale mnie jakoś przeraża, wygląda tak jakoś.......zbyt ludzko:baffled::baffled:...może dziwna jestem.Cenę tez ma niezłą. Widzialm takie-ludzie je ubieraja i wystawiają ciuszki na nich na allegro, bo sa tez takie większe, wyglądaja jak np. dwulatek.

Byłam dzis w przedszkolu na spotkaniu z wychowawczynią Alicji(sama na sam) i mi powiedziała(wyobraźcie sobie moją dumę), że Alicja jest niesamowicie bystra, ma super pamięć, pisze bardzo ładnie. No i jest niesamowitą gadułą-cały czas gada z psiapsiółą, ale i tak zawsze wyrecytuje, o czym pani mówila przed chwilą(niezła podzilelnośc uwagi znaczy się :-D). ech, takie małe sukcesiki:tak:

no głównie o cenę mi chodzi.......szok........
no to faktycznie ALICJA bystrzacha:)))
a ja znów wysłałam meila z zapytaniem o ciuszki na allegro;/z szafy już wszystko wypada,to nic że ostatnio kupiłam julce trzy kurtki w jednym miesiącu.....była przeceniona,bo z poprzedniej kolekcji i taka ładna.......teraz poluję na lego duplo-wiekszy zestaw.
ANIU a dlaczego zrezygnowaliscie z egiptu?tzn ja mnie też tam nie ciągnie ale tam będzie w miarę ciepło zanim jula skończy 2 latka ,myśleliśmy o Kanarach ale już droższe są;/

Marza, nie masz najgorzej. Nati ma 3 kurtki po Alicji, a ja dokupiłam jej jeszcze dwie.....to sie nazywa przesada.
Jesli chodzi o wczasy, to stwierdzilismy, że marzec to jednak nie najlepszy pomysł, z róznych względów, np. z braku kasy, bo w lutym czy styczniu na narty wyskoczymy a poza tym chcemy kupic w przyszłym roku lokal na gabinet Małza, to szkoda wydawać 5 tysięcy na tydzień leżenia na leżaku. O termin nie chodzi, bo i tak Natalka by z nami nie pojechała, jedynie ewentualnie Alicja. My jestesmy przeciwnikianmi zabierania takich maluszków do ciepłych krajów, po piersze na pewno bysmy nie wypoczęli, bo maluch jest absorbujący, a po drugie zbyt duzo naoglądałam się powikłań po różnych sraczkach i odwodnień u takich maluszków. Zreszta ona jaką by miała z tego radochę? i tak nie kuma. No ale to nasze podejście do tematu, młoda zostałaby z babcią.

U mnie nieco lepiej, Natalka juz super a ja walczę z chrypką u Alicji(ale nie gorączkują w ogóel- to pozytyw).

Hej hej jestem i ja:-)
Już się usprawiedliwiam chrzciny trzydniowe od soboty do poniedziałku, potem sprzątanie Roboty masa a ile sprzątania mówiłam siostrze ze lepiej w domu nie robić ale teraz już wie. Poza tym byli znajomi z Łodzi i zostali do poniedziałku także czas uatrakcyjniałyśmy, byłyśmy na pysznej kawce w Szczyrku
A Ewa od poniedziałku na imprezach w pon u koleżanki z klasy w figlo, wczoraj u córki znajomych też w figlo. Jaś skorzystał przy tym poszalał.
A dziś nasze wielkie święto, także zmykam szybciutko cosik przygotować.
Marzenka no lalka niezła ale strach czy nie ożyje:szok::-D a cena może przyprawić o palpitacje... Co do ciuszków hmmm półki dzieciakom się uginają a ja dalej łażę i szukam po sklepach:rofl2:
Ania toś poszalała dobrze że kolega poratował walizką, widzę że Ty też taka maniaczka zakupowa a już dzieciom to się nie mogę oprzeć
KIEDY PIJEMY KAWĘ??!!
Dobrze że z dziewczynkami się nie rozhulało, taka pogoda:eek: Nie ma lepszego balsamu dla serca mamusinego niż jak chwalą jego dziecko:tak:

reklama
Dziękujemy bardzo za życzonka, moja córcia ma już 7 lat szok, a dopiero co ją z szpitala przywieźliśmy:szok: a tu już pierwsza klasa. Szkoła super, bardzo się jej podoba zaraz po powrocie siada do lekcji. Także można powiedzieć że przejście z przedszkola do szkoły bezbolesne.
Za to Jaś znów problem z buźką, byliśmy dziś u lekarza idą mu 3 i śluzówka podrażniona szczególnie w okolicach zębów. Co to w ogóle z tymi zębami u niego:szok: u Ewy to nawet nie wiedziałam że zęby idą a tu co chwila zonk
Marzenka
no właśnie jak włączyłam rano tvn 24 i zobaczyłam wiadomości to od razu pomyślałam że pewnie Twój na akcji. Mam nadzieję że wszystko ok.
Super że Justynka odpoczywa.Ja już szukam jakiejś fajnej oferty na maj/czerwiec cel Grecja najlepiej jakaś wyspa. Dzieciaki wyszaleją się w cieplutkim morzu
Zmykam obiadek dokończyć, jak młody wstanie jedziemy po buty na zimę. ponoć śnieg w przyszłym tygodniu ma sie pojawić. Mam nadzieję że to jakaś abstrakcja...

Do góry