marza29
Fanka BB :)
co za dzień;/najpierw siedziałam jak na szpilkach do 13.30 ...m dopiero wrócił a miał mieć dziś urlop;/w pracy nuuda;/poprawiłam sobie humor w sklepie zabawkowym,kolejne klocki:-)i do tego parę drobiazgów
poza tym u sąsiadów draka na całego

okazało się,tzn wywnioskowaliśmy z wrzasków,że jeden z synów sąsiadów wyszedł z psem i auto go przejechało:-(mieszkał z nami 5 lat na piętrze,więc się też do niego przyzwyczailismy.sąsiad dostał szału

HANIU co 7-latki życzą sobie na urodzinki?
poza tym u sąsiadów draka na całego

okazało się,tzn wywnioskowaliśmy z wrzasków,że jeden z synów sąsiadów wyszedł z psem i auto go przejechało:-(mieszkał z nami 5 lat na piętrze,więc się też do niego przyzwyczailismy.sąsiad dostał szału

HANIU co 7-latki życzą sobie na urodzinki?
, a jak nie pada to staramy sie wybywac na tak dlugo jak sie tylko da! No i ostatnio kolezanka czesto wpadala, a potem my na urodzinach...Do tego moj luby mial troche wolnego i jak siedzi w domu to wszystko wywraca sie do gory nogami: w domu bajzel i rozbity caly harmonogram dnia
. I oczywiscie zaczynaja sie klotnie o bzdury. Z niego straszny choleryk i chyba dlatego tak sie opieram przed slubem, wole miec zostawiona furtke do odwrotu jakby co;-).
Ciekawe ile jeszcze takich ciepłych dni? No ale my już buty na zimę mamy. Zakupy udane, jeszcze tylko musimy się wybrać kupić botki dla mojej córki bo musi je koniecznie mieć
Jak mama mam nadzieję że wszystko ok.
u mnie teraz z sprzedaniem gorzej teściowa ma dość po lecie i nie wychyla się z propozycja a ja tam prosić się nie mam zamiaru