reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

chwila spokoju,jula spi:)zimno na dworze,szybki spacer i do domku.
HANIA no mój m na szczęście jeszcze nie musiał wyjeżdżać:)ale też u nich TP i TVN 24:)
JUSTYŚ dziś wraca:)czekamy na relacje:)pewnie było rewelacynie:)

reklama
My dziś po ślubowaniu, od dziś moje dziecko jest oficjalnie uczniem:-) Łezka w oczku się zakręciła:tak: Wstawię fotki ostatnio coś mi przerwało połączenie a już prawie były wgrane:baffled:
Poza tym nic nowego Jaś łobuzuje i to na maksa, na polu zimno brrrrrr. Dziś
kompletny leń na gotowanie, siostra pojechała na Mc Donalda po obiad:szok::-D Także u mnie dziś na drugie Happy Meal
Justyś RELACJA!!
Ania Gdzieś TY?!
Marzenka a co u Was?

No no hAnia, GRATULACJE DLA EWKI!!! Kurcze, mnie to juz za rok czeka.ech....a smietnikowym zarciem sie nie przejmuj, raz na jakis czas nikomu nie zaszkodzi. sama w sobote byłam z Alicją w Macu, bo ona ma fisia na punkcie łódeczek z sosem smietanowym...

Ja dzis byłam wywołać fotki z pół roku wstecz, teraz to muszę poukładać, wrrr, a Nati robiłam foyke do paszportu, no nawet nie wiecie, jak to wyglądało, biedna pani w zakładzie, jakieś 40 minut, kilkadziesiat pstryków..i coś może z tego będzie. Bo Nati akurat miała faze na kręcenie krzesełkiem.ufffff.

Poza tym do kitu, bo pogoda jak nie wiem co, szaro, buro i ponuro. Gdzie ta polska zlota jesień???Alicja chodzi w zimowej kurtce do przedszkola...no tragedia.

Witam Was moje Siostry:)
Dawno mnie tu nie było ale poczytałam co pisałyście.

Niestety wróciliśmy do Wrocka w środę ale od tego dnia latałam na pełnych obrotach i nie miałam czasu nic napisać. Piszę, niestety wróciliśmy bo w Tunezji było super! Ciepło, morze, basen, jedzonko podane pod nos, smerfetki grzeczne wiec urlop zaliczony na 6+ :)
Dzisiaj dzieci są w żłobku, a my idziemy do pracy.. masakra!!!

MARZENKA pisz co i jak z Julą.
ANIA u nas też zimno ale dzieci jeszcze nie noszą zimowych kurtek tylko mocno jesienne:D Też bede musiała wywołać fotki od 11 mż, wiec bedzie ich z 500szt.
HANIA niezły miałaś meksyk! Jak się skonczyła sprawa z kasą i czy sie juz skonczyła? Ja też czasem lubie McFrajera:)

Pewnie pomyslicie, że jestem wariatka ale dzisiaj rano odprowadziłam dziewczyny do żłobka i jak wróciłam do domu, to nabrałam mocy na mycie okien! Chciałam zrobic dzieciom przemeblowanie w pokoju ale stwierdziłam, że nie mam zbyt duzo opcji bo zawsze któreś wyrko bedzie stało przy kaloryferze a nasi hydraulicy napewno coś pokombinuja. Ich pomysły mnie przerastają!
Miłego dnia :*

Hej hej jestem i ja:-)
Justyś super że powróciliście po wojażach i wczasy zaliczone na 6+;-) No i ,mega power po wczasach jest:-) U nas gorzej z tym powerem jakoś oklapł:szok::-D szczególnie że pogoda nie sprzyja, szaro zimno wrr, ale my też jeszcze brykamy w jesiennych kurtkach.
Ale ponoć od listopada ma się zrobić zimowo na 2 tyg :szok::baffled:
Sprawa z mcfrajerem zakończona pozytywnie oddał kasę. Oczywiście z problemami:no:
Marzenka jak Julo lepiej, temperatura spadła?
Ania no nawet się nie obejrzysz a młoda pomaszeruje z tornistrem i się zacznie...:szok::-D Kurcze ja też muszę się wsiąść za zdjęcia nie wspominając o paszportowym bo u nas to będzie komedia a paszport nam się skończył w wrześniu

Pomykam robić kawkę bo ciśnienie zaraz mi zaniknie:baffled:

Wiadomość od Administratora: "Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać. Dzięki wielkie za pomoc

Nie no a co to za posucha:crazy:
Ja melduję że jestem pociągająca:baffled: ogolnie coś mnie zbiera ale dzielnie walczę:tak: Mój małż rozbil mnie dziś tekstem na info że zbiera mnie przeziębienie dał złotą radę to idź się przewietrz z Jasiem na spacer lepiej się poczujesz:baffled::no:
To tyle czekam na Was
Ania co tak tylko służbowo??

reklama
Nie , no spoko, hAnia, ja jestem!tylko czasu mi brakuje...
Dzieciaki mnie wykańczają..ech..ale przynajmniej się ze spoba bawią razem, teraz też(tzn. Alicja rozkazuje Natalce, a ta jak piesek...). Właśnie wróciłysmy z tańców alicjowych i gotuję zupę.
A w dodatku moja mama leży u mnie na oddziale i ją maltretują badaniami, a ja niestety staż mam gdzie indziej, więc latam między jednym szpitalem a drugim, przedszkolem itd. a przede mną himalaje na metr conajmniej. Małż dziś będzie po 20 w domu, sajgon. A syf taki mam, że makabra.
Wczoraj zaszczpiłam dzieci- ANtalka dostała druga dawkę Influvacu, a AlicjA Polio i DTP, ale było darcie. Natalki nie zważyłam, bo sie nie dała posadzić na wadze. Ale udałos ie ja zmierzyc i ma już 84 cm.

Ale pogoda, dostaje szału. Alicja jest pociągająca również, ale walczę i dopóki jej z przedszkola nie wywalą, to chodzi, bo w sumie nic poza tym jej nie jest.

Do góry