reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- ja nie mówię, że nic kompletnie nie było :-) tylko z moim 70-75 E to jest kiepsko, bo to nie jest łatwie uszyć strój na biust powyżej miski C. Coś o tym wiem i to nie tylko, jako użytkownik :cool2:
Ale z bielizny coś bym wybrała :-)

reklama
Aniez no to rzeczywiście , ja to mam C 75 więc taki standard:tak: i dla mnie było pełno . U nas w ursusie jest jeszcze jeden z bielizną taką już droższą to tam myślę że byś coś kupiła bo właśnie dużo było większych . także zapraszam do wawki :-D

Zielona 70-75E :-) nie 65-70 :-D jaki chuderlak. Faktycznie lubie mocno dopasowane biustonosze, bo cyc lepiej wygląda, a przy moim biuście lepiej jest jak dołem mocno trzyma. I to stroje 70-75 bo ten materiał mocno "pracuje", bielizna to 75... także raczej w normie... No... w stosunku do dawnego 90 pod biustem to jest różnica, ale to jednak jest standard :-D Może w przypływie dobrego nastroju kiedyś Wam wrzucę fotę i będziecie wiedziały, jak mozna się zapuścić i jak wyglądają wieloryby w Polsce :-p

Wszystkim polecam spróbowanie ciaśniejszych obwodów niż zwykło się nosić :-D
Aniam- nie kuś, bo Ci się zwalę i będziesz mnie gościć :p

No masz... moja waga wcale mi nie mówi, że jestem chudzielcec. Marta to chudzielec :-) Kittek :-) i inne laski o ich wymiarach :-D
Nie to, żebym narzekała. Wałki wyłażą jak miska jest za mała a biustonosz kiepski i źle skrojony :-)

Aniezowa ma dobrze dobrany stanik, ja zawsze nosiłam 75F a okazało się, że mam 65H. Poza tym też ją miałam okazję widzieć na żywo i do specjalnie szczupłych wg mnie aniez nie należy, normalna zgrabna babka z niej jest:tak:
Szczupłe w moich oczach to Kittek i marta są:tak:

reklama
Do góry