reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

od dzisiaj w biedronce są zestawy ciastoliny z akcesoriami po 18,99

ja dla Malej kupilam salon dla pupila - i jest to hit -nie było dziecka przez ponad dwie godziny. kupiłam jeszcze lodziarnie, ale to za kilka dni zobaczymy.

jest też kreda, farby plakatowe, papier do wycinanek

reklama
Nata- dzięki, może doczłapię :-)

Agnieszka- ja mam właśnie ten sam problem- bardzo suche kudły i suche dłonie/ paznokcie. I mi się słabo niektóre lakiery trzymają, bo płytka za sucha i za słaba.
Możesz ją natłuszczać oliwą z oliwek, nie musi być od razu olej rycynowy, są też kremy z oliwą. Mi trochę to pomaga.

Aniez z biedronkowej oferty możesz spokojnie skompletować wyprawkę dla Kubusia, tylko nie polecam kleju bo szybko wysycha i ołówków oraz kredek bo ciężko je zatemperować:tak:

sonia ja mam akurat te ołówkowe w puszcze - i nie mam problemów z temperowaniem ich - może trafiły Ci się jakieś połamane w środku

Też mam takie zeszłoroczne w puszce i faktycznie są trochę połamane... ale niestety to dość częste :-(
Dziś już nie doczłapię... może jutro...

nata w zeszłym roku starszaki miały każdy swoją tubę tych kredek, nie łamały się, tylko trzeba było włożyć trochę siły żeby je zatemperować i jeszcze drewno zostawało takie postrzępione, z ołówkami to samo, i to nie wina temperówki bo przerobiłam kilka, widocznie trafiłam na jakąś wybrakowaną partię, a może poprostu w tym roku zrobione są jak trzeba

My mamy i polecamy kredki bambino z tesco:tak: Grube, ładnie malują, fajnie się je struga a poza tym strugaczka jest do nich dodawana gratis;-)

Grube bambino też polecam, jak dla mnie najlepsze kredki na rynku, Kuba w I klasie zużył 3 komplety no ale on cały czas je temperował:-D

reklama
Do góry