reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zielona jak masz 200 zeta na prezent to polecam tablet z biedronki . wgrasz jej różne gry czy filmiki , zapakujesz ze sobą , a i może w samolocie się zajmie :tak:

reklama
Aniam, poszperam po kieszeniach, swinke rozbije... Jeszcze mnie nie powalilo, zeby dzieciakowi prezent za 200PLN kupowac :no: Bedziemy leciec dreamlinerem, wiec jakby co bedzie miala telewizorek z bajkami, a jak nie to jej na kompie puszcze.

EDIT: ale dla jasnosci dodam, ze gdyby komus przyszlo do glowy zrobic nam taki prezent, z przyjemnoscia przyjmiemy - hahahaha, ot taki joke! ;-)

Ostatnia edycja:
Zielona- więc dalej kredki, ciastolina, papier kolorowy, farby, plastelina... taki zestaw plastyczny znaczy się :p
Albo faktycznie klocki, bo mówiłaś, że Kosta lubi :-D
Albo książeczki + np. Lefo Friends (nawet mój syn wie, że to dziewczyńskie zestawy hehehe... siła reklamy)
Albo gry typu Grzybobranie czy Miś i Pszczoły
Albo książeczki+ płyty z muzyką dla dzieci skoro Kostka lubi tańczyć ;-)
Albo jakiś instrument muzyczny... to tak muzycznie :p to jest śmieszne HIT ORGANY z PERKUSJĄ, KRZESEŁKO MIKROFON 2 KOLORY | INSTRUMENTY MUZYCZNE DLA DZIEWCZYNKI DLA CHŁOPCA 3 - 6 lat | Internetowa hurtownia zabawek Ultimar.pl Kuba miał coś co można by nazwać bębnami, kochał tę zabawkę miłością wielką, wielkościowo było niewielkie i miał 2 funkcje, albo grało samo, albo synek "tworzył" muzykę... kiedys w złości rzucił bębnami i odpadła i połamała się klapka od baterii, non stop kombinuję, jak to naprawić, ale nic mi do głowy nie przyszło...

To jest fajne Musical Footsteps : Musical Footsteps : Early Learning Centre UK Toy Shop ale w PLu zapewne kosztuje majątek... i ta kuchnia jest świetna (widziała na żywo, naprawdę ma formę walizki, ale też niestety droga) Mini Sizzlin' Kitchen - Turquoise : Mini Sizzlin' Kitchen - Turquoise : Early Learning Centre UK Toy Shop

Nie jestem zwolenniczką, ale może laptop dla dzieci... tzn. taki zabwakowy... Zabawki dla dzieci

Nie jestem specjalistką od dziewczynek :-) więc wklejam takie uniwersalne zabawki :-) może coś Cię zainspiruje... na pewno coś w końcu znajdziesz.

Aniez, a nie myslalas kiedys o napisaniu poradnika? Jestes skarbnica wiedzy i pomyslów. te organy podobaja mi sie szalenie. Musze tylko dowiedziec sie jakie sa duze. A to tatus sie ucieszy, jak mloda bedzie granie trenowac o 6 rano... hehehehe
Nie jestem specjalistką od dziewczynek
biggrin.gif
a czy ja sprawiam wrazenie kogos, kto bylby wielbicielem zabawek "zgodnych z plcia"? ;-)

Zielona mogę polecić organy, Marysia dostała w tamtym roku na gwiazdkę i super się nimi bawiła i bawi do tej pory tylko mikrofon rozbroiła. Jedyny minus to baterie, potrzebne jest 6 sztuk więc trzeba zainwestować w dobrą ładowarkę:tak:.
U mnie instrumenty nie mogą być cały czas w zasięgu rąk moich dzieci bo bym chyba zwariowała jak każde zaczyna grać na innym :rofl2:
Pomierzyłam, wysokość 45, szer. 60

Ostatnia edycja:
świetne te organy - z racji, że nie mam pomysłu na dwa prezenty to może się skusimy.

U nas Julka ostatnio widząc reklamy w tv zabawek mówi "Jula tego nie ma"

reklamy w okresie świąt powinny być zakazane

Zielona - taki dziecięcy laptop to świetna sprawa i starczy na dłużej jest tam ponad dwadziescia programów od liczb po kolory itp.
Jak Kostka dostała kolejkę to może jakieś kolejne elementy
Albo duży zestaw klocków.

U nas Mała ostatnio ma fazę na lalki - wozi je wózkiem, usypia, nosi - więc może kolejna lalka

Nata- mi ostatnio brak natchnienia ;-) wystukałam się już... martwi mnie, co będzie w przyszłym roku... ale jak coś zoczę, dam znać :-) pomyśl o aparacie, jeśli macie na to kasę, bo dzieci kochają robić foty, a te dziecięce aparaty nie dość, że focą, to są trwałe, mogłybyście z Julką szaleć wspólnie :-)

Dzisiaj zamóiłam chłopakom misie i obaj chcą wersje dziewczęce... Bartek Misie, Kuba Zosie... mi to nie przeszkadza :-)

Zielona- podziękował, poradników na rynku tona :-) hehehe... ja się nie znam... ja kombinuję :-D

reklama
Do góry