reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny pomóżcie... szukam dla M. półbutów na jesień. Zależy mi żeby były nieprzemakalne i na rzepy... są w decathlonie ale nie są nieprzemakalne... i tak się zastanawiam czy rzeczywiście upierać się nad tą nieprzemakalnością czy olać to ...
Druga rzecz buty na zimę dla M. tu już koniecznie nieprzemakalne i na rzepy.. w decathlonie nie ma ładnych w jego rozmiarze...a 300 zł za geoxy nie zapłace. Jak macie jakieś pomysły to będę wdzięczna

reklama
Agnieszka moi chłopcy mają z decathlonu buty i ja je impregnatem śmigam i jest cacy a u nas wiesz jaka jesień i zima jest ;-)
Jak byli młodsi to kupowałam im z Bartka buty z membraną sympatex , Helenka też miała i się super sprawdziły w naszych warunkach, ale niestety też chyba koło 200 zł kosztują nie wiem bo nie sprawdzałam.

Ja na jesień mam z Decathlonu z membraną, ale one są wiązane (są też butami w góry, bo to taki trekkingowy bucik), doszłam do wniosku, że Kuba niech ćwiczy wiązanie, a Bartkowi pomogą. Myślę, że łagody wstęp zimowy w nich przechodzą...
A jak będzie zima, to kupię im Bartka. W zeszłym roku za Kubuli dałam 199 zeta, ale w tym roku jeszcze nie ma promocji (bo w zeszłym na promo kupiłam, bo już był sezon, jak stópeczka mojego synka wyrosła z butka). W tym roku ceny od 245 do pow. 300 w Bartku.

Także niewiele pomogłam. Nieparzemakalne lub impregnowane musi być na jesień, przynajmniej u mnie, bo groszki zawsze siedzą w kałużach ;-)

No więc właśnie te nieprzemakalne by się na jesień też zdały...
tylko właśnie martwię się tymi rzepami bo J. może i zawiąże ale niestety nie zaciągnie tak żeby spełniały swoje zadanie...o M. nawet nie wspomnę

Dalej więc dumam...

Agnieszka jeśli chodzi o Bartka, to w przedszkolu sprawdzają, więc sądzę, że M. też sprawdzą, a Janek niech ćwiczy siłę naciągu ;-) a jak nie da rady, to może też może kogoś poprosić ;-)
Medytuj dalej.

My również stawiamy na Bartki.

Swoją drogą mam jedne dziewczęce śliczne za 199zł kupione, rozmiar 23, noszone 3 dni w Zakopanem, więc jak nówki a teraz 24 Lenka nosi, więc za małe.

reklama
Do góry