reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek buty to ja w sumie dzięki Tobie kupilam :p bo z ta 20% zniżka, o której pisałaś, wiec dałam za nie jakieś 280 zeta ;) Zresztą jak wszyscy wiedzą, ja się tam lubię raz na jakiś czas dotowarować :p, a buty to moja słabość wielka :) cieple są i mega wygodne.

Elvie ten styl teraz jest bardzo modny, więc na bank coś znajdziesz.

Aniam no ja czekam na przecenę w Venezii, bo sobie tam conieco namierzyłam :D

Agnieszka z kopalniami to faktycznie wal :( to ustawienie bardziej do mnie przemawia niż poprzednie.

Oswietlenie zakupione, wiec R. będzie miał jutro dzien, jak M. Elvie niedawno ;) a ja moze przestane balansować na granicy odrabania sobie paluszka przy krojeniu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kittek buty to ja w sumie dzięki Tobie kupilam :p bo z ta 20% zniżka, o której pisałaś, wiec dałam za nie jakieś 280 zeta ;) Zresztą jak wszyscy wiedzą, ja się tam lubię raz na jakiś czas dotowarować :p, a buty to moja słabość wielka :) cieple są i mega wygodne.

Elvie ten styl teraz jest bardzo modny, więc na bank coś znajdziesz.

Aniam no ja czekam na przecenę w Venezii, bo sobie tam conieco namierzyłam :D

Agnieszka z kopalniami to faktycznie wal :( to ustawienie bardziej do mnie przemawia niż poprzednie.

Oswietlenie zakupione, wiec R. będzie miał jutro dzien, jak M. Elvie niedawno ;) a ja moze przestane balansować na granicy odrabania sobie paluszka przy krojeniu ;)

Rozuemiem że 27 grudnia o 10:00 stawiasz się w centrum handlowym ? A swoją drogą to ja co rok 27go jeżdżę na zakupy - sama bez dzieci :p
Co chatę na mój przyjazd szykujesz :p rozumiem że dywanik czerwony zakupiony :p

Aniam, bo te butki, ktore masz maja wyzszy obcas i podwiniety nosek - nie lezy plasko jak placek ;-) i dlatego nie wygladaja jak kajaki :tak: Nawiasem mowiac ladne buty.

Tylko moje są jaśniejsze i innej firmy :) znaczy się tańsze he he .

Aniam- nie mam czerwonego dywanu... no nie mam i co teraz? Ale jak w kuchni zasiądziemy, to jest szansa, że się zobaczymy :p
<edit> mam taki mały czerwony okrągły placek z Ikei? Starczy??? :p

A tak poważnie, to dzieciaki ostatnio nie widziały, co rysują, bo zanim ta nieszczęsna jedna energooszczędna się nagrzała, to oni malunek skończyli :p

I tak :-) 27.12 o 10:00 jestem w Galerii :p nie wiem, z kim stonka, ale to chyba na szczęście w weekend wypada, więc zapewne z R. :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny boskie jesteście! Nie raz, nie dwa oplułam kompa:-D Was to normalnie na receptę powinno się przepisywać:tak::-D

Aniez bardzo ładne, tylko tyci niższe mogłyby być bo ja w pracy zapierdzielam z góry na dół i jedynki bym pogubiła:tak:;-) Badury u nas niestety nie ma, Koszałkowo to duża wiocha;-)

Aniam no cudne są i pewnie wygodne, a masz ty jeszcze te swoje tajne dojście polskich butów, o którym wspominałaś? Pewnie mniej farciaro zapłaciłaś dużo mniej niż w Venecji. Może oni mają gdzieś w naszej okolicy sklep. Podpytasz, ładnie proooooooszę :tak:

Agnieszka genialnie to wymyśliłaś,według mnie strzał w 10!

Elvie meble piękne, oryginalne i ponadczasowe, ale tapetę wybrałabym zupełnie inną.

Dobrze... poświęcę się... pójdę do Biedy :p

Idź może znowu coś fajnego odkryjesz :-D a po wino specjalnie leźć nie musisz , przywiozę :)

hahaha, grunt to latwosc w obsludze :-D to lubie. A i koniecznie saszetki z pomidorem i mozarella :tak:

Do tego ciasto francuskie z rolki : P

Dziewczyny boskie jesteście! Nie raz, nie dwa oplułam kompa:-D Was to normalnie na receptę powinno się przepisywać:tak::-D

Aniez bardzo ładne, tylko tyci niższe mogłyby być bo ja w pracy zapierdzielam z góry na dół i jedynki bym pogubiła:tak:;-) Badury u nas niestety nie ma, Koszałkowo to duża wiocha;-)

Aniam no cudne są i pewnie wygodne, a masz ty jeszcze te swoje tajne dojście polskich butów, o którym wspominałaś? Pewnie mniej farciaro zapłaciłaś dużo mniej niż w Venecji. Może oni mają gdzieś w naszej okolicy sklep. Podpytasz, ładnie proooooooszę :tak:

Agnieszka genialnie to wymyśliłaś,według mnie strzał w 10!

Elvie meble piękne, oryginalne i ponadczasowe, ale tapetę wybrałabym zupełnie inną.

Kittek pewnie że dużo mniej , na głowę jeszcze nie upadłam żeby bez promocji w venezi buty nabywać :p
To jest dziewczyna która ściąga buty kilku Polskich producentów , a ma mały sklepik . Dodaj ją sobie do znajomych często wkleja buty jakie ma , chociaż nie wszystkie . w jej fotach jest katalog z butami :)
https://www.facebook.com/magdalena.jodlowska?fref=ts

reklama
o matko ile "zakupowych wątków" mnie ominęło.

Kittek sliczne te botki - ja takich szukałam, ale na moje kopytko to ciężko znaleźć - o przepraszam - znalazłam z kolekcji lasocki young - i chyba się skuszę :)

co do łóżek - to jak tylko Julka będzie potrzebowała biurka to mamy zamiar kupic jej łózko piętrowe z biurkiem pod spaniem. ale to dopiero za jakieś dwa lata :)

Do góry