reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
monia - a ja mam i polecam - matkę chrzestną Maćka, która oryginałami wyłącznie handluje od prawie 20 lat, ma 100% pozytywów. Laska z Wrocławia, więc pisz na priv, co potrzebujesz to po lepszej cenie Ci załatwię a na odbiór się umówicie jakoś.

aniez - czytam i nie zakumałam czemu o mysich cipkach piszesz, ale cofnęłam do swojego posta i okazało się, że nie ten link wrzuciłam. Miało być bez cipek, tak: däv - Kalosze Festival Snake Black | FrontRows czyli wężowo raczej :-D ale chyba kalosze mi nie pisane, bo dostałam info ze sklepu, że mojego rozmiaru brak i mogą mi zaproponować inne w tym te cipkowe albo mam czekać do nieokreślonej daty. Nie czekając kupiłam oficerki;-)

W Biedronce w promocji super sukienki z grubego weluru dla dziewczynek, takie odcinane pod biustem, z kokardką i Myszką Miki;-) Bardzo dobre gatunkowo, ale rozmiarówka dziwna więc Lenie kupiłam 112/128 i jest ok.

Dziewczyny, ważyłam wczoraj dzieciaki - Lena 14,7kg a Maciek 15,2kg:szok:
Przyszła pora na wymianę fotelików, a że kiedyś mi Aniam polecała na taką wymianę styczeń to zamierzam skorzystać.
Wstępnie wybrałam recaro, bo jest bezpieczny i ma fajne opinie. Model taki:
Fotelik Monza Nova Seatfix Recaro Isofix 2013 Bony (3835283172) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Czy wg Was mogę brać je w ciemno czy raczej próbować gdzieś je znaleźć i dzieci mierzyć? Lena to okruszek a Maciek od urodzenia kawał chłopa był.

Elvie my mamy te foteliki, myślę, że możesz brać w ciemno bo są obszerne i spokojnie długo posłużą.
My zamawialiśmy jakieś pół roku temu. Bardzo fajną opcją są wbudowane głośniki. Na dłuższą trasę podłączamy tableta i Majka ogląda bajki, a my spokojnie sobie muzyki słuchamy.

reklama
Zatowarowałam siebie, J. i A. na wyprzedażach :-D zaraz po świętach :tak:
I tak ja wzbogaciłam się o kozaczki na płaskim obcasie z Lasockiego, A. kupił sobie buty eleganckie zimowe (takie botki) a J. dostał kurtkę na wyrost :-) :tak:

Do góry