reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wronka- a czy można (opcjonalnie) w ogóle wyłączyc tę funkcję? Jak się składa całość do przenoszenia?

aniez do muzyczki masz wlącz/wylącz (pozatym jest to na baterie o ile pamietam), więc nie chcesz- nie wlączasz:tak:. Co do przenoszenia, niewiem jak Ci to wytłumaczyc heheheh. Tak jak pisalam paląki sie odpina, tę "podlogę" mozesz zwinac w rulonik, bo ona taka miekka jest:tak:

reklama
Ja też mam tą pościel i ta podusia to tak dla picu bo cieniutka tyle że wózek ładnie wygląda:tak: Ładnie się pierze i wcale się nie zniszczyła choć Nadia zimowa i była ciągle w użyciu razem z kocem. Ja mam z konikiem na biegunach ale widzę że nie ma już tego wzoru.

ja mam złotą żyrafkę :)
chyba kupię sobie jeszcze jedną na zmianę
szkoda że nie można kupić samych poszewek

aniez do muzyczki masz wlącz/wylącz (pozatym jest to na baterie o ile pamietam), więc nie chcesz- nie wlączasz:tak:. Co do przenoszenia, niewiem jak Ci to wytłumaczyc heheheh. Tak jak pisalam paląki sie odpina, tę "podlogę" mozesz zwinac w rulonik, bo ona taka miekka jest:tak:

Dzięki. Teraz juz wiem jaka matę kupię (bo miałam 2 do wyboru, ale ta bardziej mi się podobała).

Wronka- a czy można (opcjonalnie) w ogóle wyłączyc tę funkcję? Jak się składa całość do przenoszenia?

Ja też mam tiny love więc myślę że kjest podobna , panel do muzyki mozna całkowicie wyjąć do przenoszenie wyciagasz pałaki wkładasz je w torbe lekko zginając składasz sama mate i tyle . Mieści się w taką płaską foliową torbe i nie ma z tym problemu . Mam swoją na strychu bo bym foto zrobiło a tam cholerka zimno :-D

Ja pościeli do wózka nie kupuje bo mi się to jakoś nie podoba a dwa mam milion różnych kocyków

Ja też mam tiny love więc myślę że kjest podobna , panel do muzyki mozna całkowicie wyjąć do przenoszenie wyciagasz pałaki wkładasz je w torbe lekko zginając składasz sama mate i tyle . Mieści się w taką płaską foliową torbe i nie ma z tym problemu . Mam swoją na strychu bo bym foto zrobiło a tam cholerka zimno :-D

Ja pościeli do wózka nie kupuje bo mi się to jakoś nie podoba a dwa mam milion różnych kocyków

OOO właśnie aniam, jakos lepiej to wytłumaczylas...heheh. Pozatym ja maty nie uzywalam juz prawie 5 lat, wiec nie wszystko pamietam...hehehe:-D

Co do poscieli, ja tez nie kupuje, mam sliczny kocyk i on wystarczy. W koncu w kwietniu juz mrozów nie ma. Moja córcia czerwcowa i wtedy tez nie mialam poscieli, wystarczył kocyk:tak:

Aniam na strych nie ganiaj, jak tam zimno- przekonałyście mnie z Wronką :-D
też nie mam pościeli do wózka- w lecie używaliśmy pielusi (żeby czasem osłonić ciałko), zaś jak było chłodno to kocyk sie sprawdził.

Pościeli do wózka też nie planuję kupować.. myślę, że w zupełności wystarczą mi 2 kocyki - jedne cieńszy i drugi cieplutki polarkowy :-)

to mnie trochę zakręciłyście - więc zrobię tak - pierwsza myśl najlepsza, więc nie kupię pościeli do wózeczka - już mam dwa kocyki, a pewnie jakiś jeszcze dostanę

reklama
Do góry