reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Tak się zastanawiam nad tą promocją na huggiesy HUGGIES Pieluszki MEGA PAKA 3-6kg 90szt. PROMOCJA! (904923198) - Aukcje internetowe Allegro. Wychodzi tanio za pieluszkę 0,47 gr. Nie wiem czy wy też przeliczacie na sztuki ile za pieluszkę? Czy tylko ja tak mam? Jakoś huggiesy mnie nie przekonują, ale może jak kupię tą paczkę to się przekonam do nich. Ten sprzedawca ma bardzo tanio pieluchy tetrowe i flanelowe. Już go kiedyś brałam pod uwagę, ale w końcu zdecydowałam się na innych sprzedawców.

maonka ja mam już kupione huggiesy (były w sklepie na promocji) dokupię jeszcze pampersy
Jak pampki uczulą to mam awaryjne pieluszki :tak:
Zawsze patrzę ile wychodzi za szt, kg, ml Przeważnie jest napisane na cenówce w sklepie
Bywa, że mega paczki nie zawsze, są tańsze :no:

Robiłam zakupy u tego sprzedawcy :-)
Kupowałam pieluszki flanelowe, tetrowe, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, okrycia kąpielowe, zestaw do pazurków, kocyk i nie wiem co tam jeszcze Mase rzeczy...
Przesyłka błyskawiczna, dobrze zapakowane... szczerze polecam :tak:

reklama
fajny, chyba tez go zamowie i ten termometr tez chce

Kobietki kochane,
powiedzcie mi jak to jest z tymi naklejkami na ścianę, mam zamiar upiększyć, znaczy się ożywić kącik naszego dziecięcia i rzucić coś kolorowego na ścianę i w związku z tym pytanie, czy w razie co można je odkleić, czy one są samoprzylepne czy jak?? Czy jak odłażą to razem z farba i gipsem?? :-D:-DKompletnie się na tym nie znam, a może macie inne pomysły? Mała na razie bedzie u nas, a ja docelowo nie chcę ścian w misie, dopiero jak przeniosę ja do własnego pokoiku. Podpowiedzcie coś :-):-)
aniam ma te naklejki, ja tez kupilam i one maja z tylu takie cienkie gabki z klejem, mysle ze sie spoko przyklei do sciany ale z oderwaniem to nie wiem w sumie:eek: moje sa takie grube jakby z gumki czy cos...nie papierowe

O chusteczkach i wkładkach to nie pomyślałam, żeby przeliczać. Chusteczki jeśli są w większej ilości to przeliczam na paczkę i tyle. Ale wkładki to faktycznie dobry pomysł.
mm&sm to dobrze, że sprawdzony sprzedawca. Jednak się zdecyduję na zakupy u niego.

no to ja bylam, dzieki za info, to w takim razie tez go kupie, a rzeczywiscie mierzy temp. jak go do czola przykladasz? na ten infarot jest tak?
czekamy na zdjecia komody:tak:
oj ja nie wiem co to jest infarot...:eek: ale mierzy na czole i jak zdejmie sie koncówke jest taki waski czujnik do uszka. dzisiaj mi maz mierzyl na czole i wyszlo 37,5 - dla testu zmierzylam zwyklym rteciakiem pod pache i to samo, wiec chyba dziala;-)

komode za chwile obbstrykam:tak:

O chusteczkach i wkładkach to nie pomyślałam, żeby przeliczać. Chusteczki jeśli są w większej ilości to przeliczam na paczkę i tyle. Ale wkładki to faktycznie dobry pomysł.
mm&sm to dobrze, że sprawdzony sprzedawca. Jednak się zdecyduję na zakupy u niego.

mnoe u neigo niepokoja tylko negatywy na temat pieluch tetrowych
szukam wlasneo jakiegos sprzedacwcy które ma te grube podwójnie tkane bo te cienkie sa do niczego mialam jedne i drugie i byla wielka różnic a wuzytkowaniu
znalazlam u Justinex za 2,5 za szt
ten ma za 1,8 ale jakos te komentazre mnei zniechecily
moze kupilyscie u kogos tanie i dobre?

oj ja nie wiem co to jest infarot...:eek: ale mierzy na czole i jak zdejmie sie koncówke jest taki waski czujnik do uszka. dzisiaj mi maz mierzyl na czole i wyszlo 37,5 - dla testu zmierzylam zwyklym rteciakiem pod pache i to samo, wiec chyba dziala;-)

komode za chwile obbstrykam:tak:

cczekam na fotki

juz:-) czeka nas w sypialni jeszcze male przemeblowanie, bo drzwi od szafy mi sie nie otwieraja, jak komoda tak stoi:sorry: no i klasycznie mam jeszcze jedna reklamowke ubranek, ktore tez sie nie zmiescily, a u mojej kolezanki czekaja jeszcze 3 reklamowy... na szczescie w docelowym Margolkowym pokoju jest jeszcze jedna komoda, to tam cos poupycham.

komoda nie jest z drewna tylko płyt i mozna pozniej zdemontowac przewijak oraz dokupic reszte mebli do zestawu. kosztowala 391 zł, wiec sie nie zrujnowalam a i tak jestem zadowolona:-)

czesc rzeczy musi pozostaw w workach, bo Ramzik bardzo polubil pieluchy tetrowe i przewijak;-)

Załączniki

• P1030636.jpg
    P1030636.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 62
  • P1030637.jpg
    P1030637.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 65
  • P1030638.jpg
    P1030638.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 63
  • P1030639.jpg
    P1030639.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
  • P1030640.jpg
    P1030640.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 61
  • P1030631.jpg
    P1030631.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 58
mnoe u neigo niepokoja tylko negatywy na temat pieluch tetrowych
szukam wlasneo jakiegos sprzedacwcy które ma te grube podwójnie tkane bo te cienkie sa do niczego mialam jedne i drugie i byla wielka różnic a wuzytkowaniu
znalazlam u Justinex za 2,5 za szt
ten ma za 1,8 ale jakos te komentazre mnei zniechecily
moze kupilyscie u kogos tanie i dobre?
ja kupilam te Pieluchy tetrowe 80x80 podwójnie tkane 10szt. (907697566) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem czy sa dobre, nie znam sie na tym....

wlasnie przyszla mi szafa i komoda, ktora zamowilam, dzisiaj bedzie caly dzien skladania...:eek:

reklama
Do góry