reklama
ale słodziakiooo jest i Ramzik:-)
ramzik jest wszedzie

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Dagsilka super wdzianka
no i Ramzik również super
no i Ramzik również super
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dagsila fajne te ciuszki
a Ramzik się napracował ciężko przy statystowaniu to teraz odpoczywa :-)

Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny super zakupy :-)
A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???
Nowe drogie że masakra
, ja ewentualnie myślę o używanym- można upolować za ok 200zł na allegro (i tak dużo
)... tyle, że nie wiem na ile to rozdmuchany marketing, a na ile faktycznie te śmierci łóżeczkowe się zdarzają i zagrażają normalnemu niemowlakowi???
Jakie jest wasze zdanie???
:-)
A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???

Katik
...jestem mamą...
Dagsila, ten pajacyk w niebieskie gwiazdki wyglada na taki malusienki
Myslisz ze Margolcia wejdzie w niego???
Wszystko superasne!
A ten kombinezonik na koncu super, mam bardzo podoby. Mam nadzieje, ze na kwiecien taki wystarczy, bo nic grubszego nie mam
Edit: skleroza....
Ella - ja nie kupuje monitora oddechu. Mam tylko nianie. Szkoda mi kasy na to. Gdybm dostala za free - pewnie bym stosowala, ale tak to nie bede sie wykosztowywac. Mysle ze i bez tego jestesmy sie w stanie obejsc.
Aczkolwiek nie neguje jesli ktos woli miec - kwestia wyboru jak ze wszystkim teraz...

Wszystko superasne!
A ten kombinezonik na koncu super, mam bardzo podoby. Mam nadzieje, ze na kwiecien taki wystarczy, bo nic grubszego nie mam

Edit: skleroza....
Ella - ja nie kupuje monitora oddechu. Mam tylko nianie. Szkoda mi kasy na to. Gdybm dostala za free - pewnie bym stosowala, ale tak to nie bede sie wykosztowywac. Mysle ze i bez tego jestesmy sie w stanie obejsc.
Aczkolwiek nie neguje jesli ktos woli miec - kwestia wyboru jak ze wszystkim teraz...
Ostatnia edycja:
Dagsila, ten pajacyk w niebieskie gwiazdki wyglada na taki malusienkiMyslisz ze Margolcia wejdzie w niego???
Wszystko superasne!
QUOTE]
ten pajacyk to taki typowo wczesniakowy -i chyba byl to moj jeden z pierwszych zakupów, wiec nie mialam rozeznania;-) chyba musialaby sie dzisiaj urodzic zeby choc tydzien w nim sie pokulbaczyc
a ten kombinezonik to milosc mojego meza - nazywa go misiem baribalem. ja mam w rozmiarze 68 i mam nadzieje ze dzidzia choc raz go ubierze![]()
Zdarza sie niestety. Na szczescie zadko. Mojej kolezanki znajomych synek zmarl jak mial 13tyg, wiec teoretycznie juz "duzy" byl. Najprawdopodobniej zapomnial o oddychaniu, bo innej przyczyny u niego nie znalezli:-( Ja chce kupic, tylko waham sie jeszcze miedzy takim pod materac, a takim do pieluchy przyczepianym. Zobacze jeszcze.A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???Nowe drogie że masakra
, ja ewentualnie myślę o używanym- można upolować za ok 200zł na allegro (i tak dużo
)... tyle, że nie wiem na ile to rozdmuchany marketing, a na ile faktycznie te śmierci łóżeczkowe się zdarzają i zagrażają normalnemu niemowlakowi???
reklama
Dziewczyny super zakupy :-)
A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???Nowe drogie że masakra
Ja cały czas się nad tym zastanawiałam, ale w końcu podjęliśmy decyzję o kupnie takiego z nianią odrazu właśnie anglecare. My mamy dom i dzieciątko będzie spało na piętrze i dla własnego spokoju chcę mieć to urządzenie ale wydaję mi się to bardziej moje widzimisię niż konieczność. Poza tym moja mama chciała coś kupić a mamy już wszytsko więc poprosiłam ją wlaśnie o ten monitor.
Podziel się: