reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

i jeszcze kilka:-)

Załączniki

• P1030654.jpg
    P1030654.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 55
  • P1030655.jpg
    P1030655.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 65
  • P1030656.jpg
    P1030656.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 57
  • P1030657.jpg
    P1030657.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Jak ktoś jeszcze nie ma proszku do prania to od dziś w rossmanie Lovela za 17,99. Rossmann czesto robi tę promocje

Dziewczyny super zakupy :-)

A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???:confused: Nowe drogie że masakra:szok:, ja ewentualnie myślę o używanym- można upolować za ok 200zł na allegro (i tak dużo:confused2:)... tyle, że nie wiem na ile to rozdmuchany marketing, a na ile faktycznie te śmierci łóżeczkowe się zdarzają i zagrażają normalnemu niemowlakowi???:eek::no: Jakie jest wasze zdanie???:confused::-)

Dagsila, ten pajacyk w niebieskie gwiazdki wyglada na taki malusienki :sorry: Myslisz ze Margolcia wejdzie w niego???
Wszystko superasne!

A ten kombinezonik na koncu super, mam bardzo podoby. Mam nadzieje, ze na kwiecien taki wystarczy, bo nic grubszego nie mam :cool:

Edit: skleroza....

Ella - ja nie kupuje monitora oddechu. Mam tylko nianie. Szkoda mi kasy na to. Gdybm dostala za free - pewnie bym stosowala, ale tak to nie bede sie wykosztowywac. Mysle ze i bez tego jestesmy sie w stanie obejsc.
Aczkolwiek nie neguje jesli ktos woli miec - kwestia wyboru jak ze wszystkim teraz...

Ostatnia edycja:
Dagsila, ten pajacyk w niebieskie gwiazdki wyglada na taki malusienki :sorry: Myslisz ze Margolcia wejdzie w niego???
Wszystko superasne!

A ten kombinezonik na koncu super, mam bardzo podoby. Mam nadzieje, ze na kwiecien taki wystarczy, bo nic grubszego nie mam :cool:

QUOTE]

ten pajacyk to taki typowo wczesniakowy -i chyba byl to moj jeden z pierwszych zakupów, wiec nie mialam rozeznania;-) chyba musialaby sie dzisiaj urodzic zeby choc tydzien w nim sie pokulbaczyc:-D

a ten kombinezonik to milosc mojego meza - nazywa go misiem baribalem. ja mam w rozmiarze 68 i mam nadzieje ze dzidzia choc raz go ubierze:tak:

A ja mam pytanie o monitor oddechu (np anglecare) - co sądzicie w ogóle o tym wymyśle techniki???:confused: Nowe drogie że masakra:szok:, ja ewentualnie myślę o używanym- można upolować za ok 200zł na allegro (i tak dużo:confused2:)... tyle, że nie wiem na ile to rozdmuchany marketing, a na ile faktycznie te śmierci łóżeczkowe się zdarzają i zagrażają normalnemu niemowlakowi???:eek::no: Jakie jest wasze zdanie???:confused::-)
Zdarza sie niestety. Na szczescie zadko. Mojej kolezanki znajomych synek zmarl jak mial 13tyg, wiec teoretycznie juz "duzy" byl. Najprawdopodobniej zapomnial o oddychaniu, bo innej przyczyny u niego nie znalezli:-( Ja chce kupic, tylko waham sie jeszcze miedzy takim pod materac, a takim do pieluchy przyczepianym. Zobacze jeszcze.

reklama
Dziewczyny super zakupy :-)

Ja cały czas się nad tym zastanawiałam, ale w końcu podjęliśmy decyzję o kupnie takiego z nianią odrazu właśnie anglecare. My mamy dom i dzieciątko będzie spało na piętrze i dla własnego spokoju chcę mieć to urządzenie ale wydaję mi się to bardziej moje widzimisię niż konieczność. Poza tym moja mama chciała coś kupić a mamy już wszytsko więc poprosiłam ją wlaśnie o ten monitor.

Do góry