reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
mnie dzisiaj ciocia dla Alicji kupiła taką letnią sukieneczkę, aż się rozczuliłam
i bluza, którą zamówiłam przyszła, zrobię potem zdjęcia to się pochwalę

a my dzisiaj mamy zamiar jechać szukać fotelika dla córci i mam mętlik w głowie, bo nie wiem co chce, a najgorsze jest ograniczenie budżetowe :baffled::-(

A właśnie a propo fotelika ja mam dwa i jeśli , któraś by chciała mogę oddać jeden. Wystawiłam jakiś czas temu na allegro ale udało mi się go sprzedać więc szkoda zeby leżał u mnie bezużytecznie..Niestety nie wiem na jego temat zbyt wiele bo dostałam go w prezencie. Jest z wkładką dla noworodka, posiada atest i jest od 0 do 11 kg w stanie idealnym- mogę wysłać zdjęcia.
Drugi był w komplecie do wózka więc z tego będziemy korzystac
Jakby któraś z Was chciała to pisać!

no tak nasze poszukiwania zakończyły się marnym efektem :wściekła/y: w tym mieście nic nie ma!!! matko jak tak można, żeby w sklepie oferowano raptem 3 foteliki :wściekła/y::confused: i to taki badziew, ale pani mnie przekonywała, że przecież jest wkładka i taka mięciutka tapicerka... :baffled::szok:
no nic, w piątek jedziemy do Siedlec więc tam zakupimy. Mam nadzieję, tylko że nie będzie trzeba zamawiać tylko będą mieć na stanie. Całe szczęście że fotelików tatusie nie testują tak jak wózków i w razie co można wziąć "z wystawy".

skoro więc fotelika nie udało się nabyć to postanowiłam kupić kosmetyki w końcu. No i znowu rozterka bo chciałam kupić z nivea a tam na etykietce napis: powyżej pierwszego miesiąca życia :szok: w życiu bym nie pomyślała, dobrze, że zaczęlam czytać, bo szukalam tych parabenów i tu takie odkrycie, więć kupiłam oliwkę, płyn do kapieli i szampon z hippa. Mam nadzieję, że dobry wybór? no i pampersiki 1 wzielam.
no i tym sposobem juz chyba prawie wszystko gotowe.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny w Makro trafiłam na super promocję. Zestaw disney z Kubusiem 2x body z długim rękawem, czapeczka i śliniaczek przeceniony z 48zł na 10,80, u nas były od rozmiaru 62 do 86. Wzięłam 4 zestawy, dwa dla Majki i 2 na prezenty. Były dla dziewczynek biało różowe i dla chłopców biało niebieskie. Jeśli chcecie to wstawię fotki.

Dziewczyny w Makro trafiłam na super promocję. Zestaw disney z Kubusiem 2x body z długim rękawem, czapeczka i śliniaczek przeceniony z 48zł na 10,80, u nas były od rozmiaru 62 do 86. Wzięłam 4 zestawy, dwa dla Majki i 2 na prezenty. Były dla dziewczynek biało różowe i dla chłopców biało niebieskie. Jeśli chcecie to wstawię fotki.

chcemy, chcemy.....

Wklejam zdjęcia makrowych zestawów, może u was też będą.
Dodaję też zdjęcie sukieneczki i bodziaków, które Maja dostała od cioci.

Załączniki

• P3161023..jpg
    P3161023..jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 62
  • P3161026..jpg
    P3161026..jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 62
  • P3161024..jpg
    P3161024..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 65
  • P3161029..jpg
    P3161029..jpg