ja jeszcze w kwestii fotelika recaro young sport - Olka w nim dzisia jezdzila nie malo i sie sprawdza. spala wygodnie, glowa jej nie latala i w ogole maga szczeslia bo wszytko przed soba widzila :-)
takze polecam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze w kwestii fotelika recaro young sport - Olka w nim dzisia jezdzila nie malo i sie sprawdza. spala wygodnie, glowa jej nie latala i w ogole maga szczeslia bo wszytko przed soba widzila :-)
nie znam tej niemieckiej firmy, pierwsze slysze, oj nie wiedzialam ze tej ingelsiny nie masz, pytalam bo zapamietalam sobie wtedy jak o inglesinie pisalas i jak juz ja kupilas... myslalam... a zdjecia musialam przegapic, nie przypominam sobiejusta - ja ostatecznie z Inglesiny zrezygnowałam i kupiłam klasyczny stylizowany na starodawny wózek niemieckiej firmy DIN, wrzucałam kiedyś fotki;-) No i on nie ma wersji spacerowej, tylko gondolę, która choć duża to jednak powoli idzie w odstawkę.
aniez - no właśnie o te małe kółeczka maclarena mi chodziło. Nie wyobrażam ich sobie po śniegu śmigających:-)
dzizusA sama wózków miałam w sumie 6
ja uwazam ze regulowana tacka jak najbardziej przydatna, ja mam z regulowana tacka i to musi byc, bo jak jest jeszcze malutka to dalam na 1 tacke ze tak blizej ma, a jak podrosnie to troche mozna odsunac.. takze normalnie to musi byc z regulowana tacka, i raczej wszystkie krzeselka maja regulowanaa ja dzisiaj krzesełko do karmienia wybrałam, takie:
KRZESELKO DO KARMIENIA NIEMIECKI MODEL 2 KOLORY (1269599951) - Aukcje internetowe Allegro
(zielone)
Inne mi się też turkusowe podobało, ale nie ma regulacji tacki.
Czy ta regulacja w ogóle jest przydatna?
Doświadczone mamy proszę o pomoc:-)
to superja jeszcze w kwestii fotelika recaro young sport - Olka w nim dzisia jezdzila nie malo i sie sprawdza. spala wygodnie, glowa jej nie latala i w ogole maga szczeslia bo wszytko przed soba widzila :-)
Justa - no własnie wszystkie poza jednym były z " górnej półki " chyba mi się szybko wozki nudzą he he .
Elvie a mierzyliście dziecko do tego fotelika , czy wybraliscie poprostu z netu ? Bo lepiej mierzyć a nie kupowac w ciemno.
Zobacz go gdzies w sklepie a zamów z neta .
U mnie foteliki wybierałam ja he he , a mąż był od płacenia , z tym że i tak musze kupić jeszcze jeden dla Oli , bo mamy dwa auta a nie chce mi się przekładać . O ile nosidełko wiadomo przekładałam , ale teraz Ola już ma duży i on się jakoś ciężko montuje ( sporo czasu to zajmuje ) i przekładać go napewno nie będę co kilka dni . ale pewnie kupie już jakiś tańszy bo tutaj to jeżdże w sumie tylko gdzies do sklepu itp . zastanawiałam się nad graco , ale musze jeszcze pomierzyć Ole w sklepie .
No i kupiłam już ten angielski, niebiesko-szary;-)
Tak się rozkręciłam z zakupami, że aż strach by M. na konto zaglądał
U nas za szukanie, czytanie rankingów i testów oraz zakup fotelika odpowiadał M.
Dziś mi oświadczył, że wreszcie wybrałA że wybierał i czytał dobry miesiąc to ciekawa byłam jaki i.. proszę bardzo Kiddy Energy Pro (9-18kg):-)
Najlepszą ofertę cenową też wybrał:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: KIDDY 2011 fotelik ENERGY Pro 9-18kg
A ja mam wybrać kolor i się waham między 055 i E77. Musze ten 055 gdzieś na żywo zobaczyć, a jak się nie uda to bierzemy E77
Daga - fajnie, że Olci się wygodnie jeżdzi![]()
Elvie, przymierz Lenke do tego fotelika. my go w sklepie przymierzalismy i jedno co moge powiedziec to to, ze jest strasznie niewygodny dla dziecka. na dluzasza podroz Oli bym musiala nerrwosol podac, bo nie mogla sie w nim ruszac. fakt, wygrywa ost wszystkie rankingi, ale nawet babka w sklepie nam powiedzioale ze takiego by dziecku nie kupila. OLa wciazx cos w lapkach miedoli a w tym byla na maksa skrepowana. jest wiele innych fotelikow z rownie dobrymi opiniami, a az tak bardzo nie unieruchamiaja dzieci.
jak cos polecam maciuszka na wroclawskiej w legnicy. maja sporo fotelikow i calkiem ok ceny :-) a przede wszytkim poprzymierzasz Lene i samam ocenisz
Elvie, przymierz Lenke do tego fotelika. my go w sklepie przymierzalismy i jedno co moge powiedziec to to, ze jest strasznie niewygodny dla dziecka. na dluzasza podroz Oli bym musiala nerrwosol podac, bo nie mogla sie w nim ruszac. fakt, wygrywa ost wszystkie rankingi, ale nawet babka w sklepie nam powiedzioale ze takiego by dziecku nie kupila. OLa wciazx cos w lapkach miedoli a w tym byla na maksa skrepowana. jest wiele innych fotelikow z rownie dobrymi opiniami, a az tak bardzo nie unieruchamiaja dzieci.
jak cos polecam maciuszka na wroclawskiej w legnicy. maja sporo fotelikow i calkiem ok ceny :-) a przede wszytkim poprzymierzasz Lene i samam ocenisz
jaki? jeśli można wiedzieć?
Elvie no krzesełko lepsze niż to wcześniejsze.
Daga super, że wycieczka udana i fotelik przetestowanyi Ola zadowolona.