reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

maonka mam takie same plany jak Ty, nawet budzet niemal identyczny:) Olka tylko sie nauczy calkiem sama siedziec i od razu lece do sklepu. nie bede musiala wtedy tescia fatygowac zeby jechac do olsztyna tylko pociagiem sobie pojedziemy, Olka bardzo lubi jezdzic pociagiem :)
dlatego chetnie tez poznam opinie o parasolkach:)

reklama
Poszperałam w internecie i te wózki mama&papas są strasznie tanie. Muszę poczytać opinie o tych wózkach.
Daga czy ty masz taki http://allegro.pl/peg-perego-pipi-mamaspapas-niebieski-poz-lez-i1445012996.html.??
Czy on ma skrętne koła i czy rozkłada się na płasko?

Twoj link mi nie dzilala, ale mam dokladnie taki jak w moim poscie powyzej. rozklada sie na plasko i przednie kolka sa skretne z mozliwoscia blokady.

Charakterystyka:
  • odpowiednia dla dziecka od urodzenia do 15kg wagi
  • dziecko siedzi przodem do kierunu jazdy
  • płynna regulacja pochylenia oparcia - za pomocą pasków
  • 5-cio punktowe pasy
  • amortyzowane koła
  • skrętne koła przednie z możliwością blokady
  • połączony hamulec nożny
  • kosz na zakupu
  • składany daszek
  • folia przeciwdeszczowa
  • regulowane podparcie pod nogi
  • system składania "parasolka" - zapinana na auto klips
  • aluminiowa rama
  • wysokość do rączki 104cm
  • wymiary po złożeniu 104x33x29cm
  • waga 6,6kg

Wronka
ja mam samsung monte
bardzo fajny w obsudze, zgrabny i ogolnie jestem zadowolona
ale zdjecia robi srednie nie ma flesza
ale mi akurat na tym nie zalezalo

To ja mam jeszcze inne pytanie. Z tego co pamietam, to niektore mamy kupowaly fotelik Romer King Plus. Jaka tapicerke wybralyscie? Bo ja sie nie moge zdecydowac :no:

Wronka- ja jestem fanatyczką Nokii ;-) Mam E72 i N95 obie robią świetne foty i obie mają radyjko ;-) obie też kręcą niezłe filmy... no, ale to nie dotykówki...

ja tez stawiam na nokie...
N95 mam juz trzeci rok, wysluzona na maxa, ale dziala bez zarzutu
teraz zmienialam siec, Ł namawial mnie na Blackberry, taki jak ma on (a ten jego fon to chyba bardziej wypasiony niz moj lap jest), ale nie dalam sie namowic, i zostalam przy nokii.

Dagoslawa, czy Aleksis bryka ma kolka plastikowe??? I jakbys mi napisala jakiej one sa wielkosci... tak na oko chociaz. No i czy do koszyka zakupowego latwo sie wklada???
Dalas mi do myslenia tym Mamas&Papas....

Dagoslawa, czy Aleksis bryka ma kolka plastikowe??? I jakbys mi napisala jakiej one sa wielkosci... tak na oko chociaz. No i czy do koszyka zakupowego latwo sie wklada???
Dalas mi do myslenia tym Mamas&Papas....

Kasik, felga plastik a opona gumowa, ale nie pąpowana. średnica kół 13,4 cm. z latwoscia wejdzie do wozka, z tym ze troszke miejsca w nim zajmie;-) co fajne, Ola jest duza a i tak ma sporo miejsca. nozki ładnie na podnozku sobie leza, nie dyndaja bezwladnie. i nie jest w nim scisnieta.

Thx...
W przyszlym tyg pojde w realu obejrzec ten Twoj wozio...
Na ebay poogladalam, w sumie u nas drozsze niz w Polszy sa hmmmmmm......

reklama
Do góry