reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniam - ty tez kupujesz te butelki od tommee tippee co nie? i jaki laktator elektryczny do tego? bo tu dziewczyny cos pisza ze laktator pasujacy do butelki... ?:eek:

Tak bo przy Szymku używałam TT , ale laktator z medeli będę miała. Nie musi dla mnie pasowac do butelki . Jakoś mi to nie przeszkadza :)

To artykuł raczej dla tych, które będą rodzić po raz pierwszy. Rozwiał do końca wszystkie moje wątpliwości co do zakupów odzieżowych dla małej. I do tego fajnie napisany, poczytajcie ;-)
Nowa Matka Polka

Czytalam już to jakiś czas temu , dobrze napisane :)

A ja wczoraj rytualnie zaczęłam zakupy dla Maleńkiej! :-) Bo przyszła mi wielka paka ciuszków zamówionych na Allegro- są boskie!:-D i takie maleńkie niektóre! aż się rozczuliłam :-D

A laktator też upolowałąm na aukcji -Anent za 40zł. Używany, ale wszystko z nim ok ;-)

A łóżeczko mam upatrzone takie
Łóżeczko RADEK VII TEAK szuflada +materac+grati (844926361) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że to już zostawiamy na styczeń jaki i całą resztę :-)

A tak a'propos butelek antykolkowych to jakie są wasze opinie? Bo ja nie mam o tym z kim pogadać i nie wiem- ten "Avent" faktycznie dobry? A może "Dr. Brown"??? albo coś zupełnie innego??? :eek: Ja zamierzam karmić Małą sama ale wiadomo- 1-2butelki muszą w domu być na wszeli wypadek ;-)

Na avent sporo ludzi narzeka,malo ktore dziecko lubi smoczki aventa,ja smoczki uspokajacze kupie z NUKa,jeden silikonowy i jeden lateksowy a maluszek sam sobie wybierze:-)
Kazde dziecie jest inne moze byc tak ze wcale nie bedie chcialo smoczka:tak:

A tak a'propos butelek antykolkowych to jakie są wasze opinie? Bo ja nie mam o tym z kim pogadać i nie wiem- ten "Avent" faktycznie dobry? A może "Dr. Brown"??? albo coś zupełnie innego??? :eek: Ja zamierzam karmić Małą sama ale wiadomo- 1-2butelki muszą w domu być na wszeli wypadek ;-)

Kup z TT butelki są bardzo dobre avent nadal ma ten syf BPA w sobie więc lepiej nie miec z nimi do czynienia jak nie trzeba . A TT butelki są o niebo lepsze . Mój synek jak pił z aventu to połowa mu bokiem wyciekała jakieś do d.. są te ich smoczki . Zreszta dużo mam chwali butelki i inne rzeczy TT a cenki te same

ja tez kupilam juz wszystko od TT, bo dziewczyny polecaja:tak: fajne sa te rzeczy i cenowo sa tez ok.
kupilam wczoraj sliczna tunike ciazowa, tak ladnie podkresla brzuszek! maz mnie dzis zabiera na obiad do restauracji to sie w nia wystroje:-)

reklama
Oj, zazdroszczę Wam trochę tych zakupów:zawstydzona/y: Ja w sumie mam wszystko dla Juniora po Staśku. Zostają tylko kosmetyki, smoczki ....... i to chyba tyle.:baffled:
No może pościel i ... coś tam jeszcze wymyślę :-D

co do wózków ja mam bebecar icon http://bebecar.pl/products/stroller/icon
Polecam, jak któraś jeszcze niezdecydowana:sorry:
Tylko teraz kupiłabym samą gondolę i fotelik. Stasiek mało jeździł w spacerówce, szybko przenieśliśmy się do McLarena.

Do góry