reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata ja ci z chęcią odsprzedam ten na 98 (choć moim zdaniem on jest na 86), a sama kupię Mai ten na 104 (matko jak to brzmi:baffled:) bo mi zależy na takim na przyszły rok :)

A ja chciałam zapytać co z Wronkowymi kombinezonami bo nie wiem, czy ma na allegro szukać czy Wronkowe brać?
Zainteresowane proszę o info;-)

elvi ja pisałam ze jestem zainteresowana granatowym, ale wronka nie odpisała - pewnie nie miała kiedy.
Napisałam także, że jak się okaże że na Julke za mały to odsprzedam za tą samą cene

kittek dziękuję, ale byłam wczoraj w lidlu, innym rzucili bezrękawniki - mierzyłam - i taki na 104 był na bluzę którą Julka miąła na sobie akurat

Zrezygnowałam - bo przypomniałam sobie, że Julka dostała bezrękawnik od dziadka na początku roku - dzisiaj jej założyłam i się okazało że jest na już

nata - więc czekamy na Wronię;-)

A ja się naczytałam o tych bezrękawnikach, że prawie wszystkie macie i mamę do lidla zagoniłam. Poszła tam dziś o 9.00 i beżowy został jeden w rozm. 98, czyli mnie nie interesuje, bo na teraz Lenka ma dwa inne. Granatowy podobno wygląda jak roboczy, więc mama stwierdziła, że nie kupi, bo brzydki:confused: No, ale o gustach się nie dyskutuje;-)

W ogóle zauważyłam, że mi się włączyła mania kupowania neutralnych rzeczy, na wypadek, gdyby w brzuszku chłopiec siedział;-)

Elvie, dzieki, kurtka faktycznie fajna, ale juz Polce zamowilam z Coccodrillo.

Dziewczyny, Wronka jest na dzialce, jak wroci to pewnie zrobi porzadek z tymi zamowieniami kombinezowymi ;-)

Elvie, dzieki, kurtka faktycznie fajna, ale juz Polce zamowilam z Coccodrillo.

Dziewczyny, Wronka jest na dzialce, jak wroci to pewnie zrobi porzadek z tymi zamowieniami kombinezowymi ;-)

heheheh, w domu jestem:-), ale nie moglam wczoraj bo w kompie mi sie cos poprzestawiało...mężulek jakies programy mi wgrywał hahahah:-)

Juz napisałam PW do naty, ona bierze granatowy, zostal rożowy, z tego co pamiętam to Love byla zainteresowana, ale póki co milczy:-). Jak ona nie bedzie chciała, to różowy jest Twój elvie:-)

reklama
Aga wrzucam tu zdjęcie kombinezonu. Moim zdaniem na teraz to on z pewnością nie będzie dla M. Na metce jest rozmiar 92,ale dla mnie to spokojnie 98,Maja się w nim topi.

P9141415.jpg
Marta to są dwie kurteczki, które kupiłam dla Mai,ale są przykrótkie. Jeśli ty albo któraś kwietniówka chce to piszcie.
P9141418.jpgP9141416.jpg

Załączniki

• P9071390.jpg
    P9071390.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry