reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ooo a ja może taki sobie kupię, niby wzmacnia.. Co o tym myślicie?
PAS Happy Mommy CIĄŻOWY wzmacniający r.M (1843332272) - Aukcje internetowe Allegro

Póki co przyszły do mnie dziś dwie psiapsióły i takie zdziwione, że ja jeszcze brzucha nie mam. Ubawiły mnie:-D Olkę to mogę zrozumieć, bo ona dziecka nie ma, ale Ewa ma dwóch synów i mówi, że tyła regularnie odkąd się dowiedziała, że jest w ciąży:-)

Elvie, ja mialam prawie identyczny. Gdzies tak w styczniu byl przydatny, bo rzeczywiscie podtrzymywal brzuch. Pozniej juz nie nosilam go zbyt czesto - chyba ze na dlugie spacery, bo ten gorny pasek zaczal mnie uwierac, a bez niego jakos tak niebardzo bylo. Faktem jest, ze jak go zaczelam nosic, to przestalam odczuwac jakikolwiek dyskomfort.

Dziewczyny do tych moich jasno klonowych mebli, betonowego blatu i rozowego szkla w kuchni krzesła

krem
Krzesło ALBERT skóropodobne białe w JYSK.

czy czarne
Krzesło ALBERT czarne skóropodobne w JYSK.

EDIT:
To tak dla przypomnienia

Dziewczyny help me wiem zem cora marnotrawna ale odezwe sie jutro obiecuje. Potrzebuje waszej pomocy do jutra do wieczora musze podjac decyzjena temat blatu i nie moge sie zdecydowac

meble mam koloru takiego jakte w aukcji oznaczone miodowy klon
Kuchnia 28 kolorów , zestaw szafek do zabudowy (1780568766) - Aukcje internetowe Allegro

Do tego nad plyte z hartowanego szkla plus komin i jedna sciane w kolorze
Google Images

Panel
Google Images

I do wyboru blat
jasny beton
Beton Jasny (F274 ST9)

ciemny beton
Beton Ciemny (F275 ST9)

lub taki jak na zdeciach
pochwalcie się swoimi kuchniami - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl

albo zupelnie bialy

Doradzcie !!! Prosze

Ostatnia edycja:
isabela - bezosobowe te Twoje krzesła, bardzo podobne miałam w biurze i do domu bym takich nie kupiła. Te Zielonej mi się lepiej widzą. Poza tym czarne praktyczniejsze. Teście mieli jasne w kuchni i beznadzieja z nimi była, nawet jak ktoś w jeansach dłużej posiedział to farbowały i ciągle trzeba było coś z nimi robić. Poza tym ja skóropodobnych nie lubię, bo się dupsko poci.

reklama
Mi te krzesla tez nie leza, a to ktore wstawilam, wybralam sugerujac sie stylem wybranego przez Ize. Gdybym miala wybierac sposord tych na jysk, to pewnie zastanawialabym sie jeszcze nad: Floria, Denver albo Medford

Do góry