Dziewczyny uzywala ktoras farby tablicowej? z racji tego ze sie przeprowadzamy niebawem, chce w pokoju przeznaczonym dla Olki wlasnie taka farba pomalowac kawalek sciany, zeby troszke nad sprawnoscia jej rak popracowac, a nie wiem ktora firma robi dobre te farby...
reklama
Sanki też mi się śnią po nocach w zeszłym roku przed sezonem były za groszea jak tylko spadł śnieg okazało się że jest to dobro prawie luksusowe tak ceny do góry poszybowały...
Pociąg świetnytyle że u nas na czasie są samochodziki i chyba muszę jakiś tor kupić brr
Ja śpiwora szukam do wózka i w szoku jestem ile to kosztuje
MIałam Ci własnie polecić ten tor co Gosia dała linka też mamy i do tego autka , Ola bardzo lubi . Bawi się też chętnie torami . Fajne są kolejki drewniane z ikea kosztuję chyba 20 zł zestaw
13 Wader ma fajne tory do składania, część jest do samochodzików a część do pociągu do tego są znaki drogowe tak na przyszłość i garaż można dokupić.Super rzecz jak znajdę link do go wkleję.w-z Zabawki WADER Miasteczko Kid Car 8m 51790 (1883514387) - Aukcje internetowe Allegro
dokładnie rewelka
Katik
...jestem mamą...
nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jestDziewczyny uzywala ktoras farby tablicowej? z racji tego ze sie przeprowadzamy niebawem, chce w pokoju przeznaczonym dla Olki wlasnie taka farba pomalowac kawalek sciany, zeby troszke nad sprawnoscia jej rak popracowac, a nie wiem ktora firma robi dobre te farby...
super sprawa!
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
z racji tego, że Alma i Piotr i Paweł dopiero teraz otworzyli w Szczecinie możliwość zakupów internetowych, chcialabym Was spytac, gdzie są korzystniejsze ceny?
Dziewczyny czy słyszałyście coś o firmie Junior Kids dostępnej w CCC ? Mają fajne butki dziecięce całe z skóry.
Oglądałam takie fioletowe z kwituszkami i te z CCC nawet bardziej mi się podobały, a różnica jest spora, bo z CCCkosztują 89 zł, a Bartka 179...
Mają też takie:
Oglądałam takie fioletowe z kwituszkami i te z CCC nawet bardziej mi się podobały, a różnica jest spora, bo z CCCkosztują 89 zł, a Bartka 179...
Mają też takie:

Ostatnia edycja:
Kittek ostatnio ogladalam w jakiejs gazecie wlozona ulotke z butami CCC i pisalo ze ta marka junior kids to nowosc w ich ofercie jest, wiec z opinia moze byc ciezko...no chyba ze gdzies indziej sa jeszcze dostepne...
reklama
Podziel się: