reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja dziś dostałam spodnie narciarskie w lidlu :-D
Byłam tam o 8:30 . dziewczyny co się działo to jakaś masakra :no: O ósmej to ponoć baby drzwi główne zablokowały , tak że się wejść nie dało do sklepu . Tak się ludzie pchali . Ja miałam farta , bo baba miała 3 komplety skitrane i się nie mogła zdecydować . To jej pomogłam bo jedne spodnie dziewczęce złapał - co mi obojętne akurat bo i tak są czarne gładkie . :-D ale jak zobaczyła napis to mi zaraz oddała , bo by ją synowa ubiła ( napis tylko na metce :-p ) także portki mam i rękawiczki kupiłam .

reklama
Dziewczyny po kozaki jadę jutro, bo znajoma W ma mi jeszcze na jutro zniżkę dla pracowników wziąć i mam zamiar jeszcze z niej skorzystać :-)

I tak mam jeszcze dylemat zastanawiam się nad 3 modelami:

http://galerie-handlowe.a2a.pl/wp-content/uploads/2013/08/Buty-Lasocki-jesień-zima-2013-2014-17.jpg

Z tej strony dwa ostatnie

lub

CCC-buty-kolekcja-jesien-zima-2012-2013-Lasocki-9-kozaki - Kolekcje mody jesień-zima 2013/2014

Klasyczne, oglądałam jeszcze jedne z taką srebrną blaszką zobaczymy, jutro zapadnie decyzja ;-) To pochwale się :-)

Właśni i mam problem bo to skóra i się ułoży, i jedne z nich są dopasowane na łydce tak ciaśniej i sama nie wiem czy to się "rozbije" czy tak zostanie. Tzn dopasowane są tylko gdy włoże w nie spodnie, a ja uwielbiam tak chodzić i sama nie wiem ... a łydki grubej nie mam i się zastanawiam dla kogo to ... :szok:

Aniam - koleżanka mi o lidlu mówiła, że taki szał był. My pojechaliśmy po 18:00 i wszystko leżało, jako jedyna chętna wszystko na spokojnie obejrzałam i kupiłam 2 kurtki oraz 6 bluzek. Kurtki jakością nie grzeszą i jakieś specjalnie ciepłe nie będą ale jako kurtki zmienne będą idealne;-) No i po 45zł więc jak za darmo. Bluzki 22zł/2szt. a bawełniane fajne. Maciek się ślini i zmieniamy mu po 3-4 dziennie więc będą idealne:-)

Isabela z pierwszego linku to mi się akurat pierwsze podobają :tak:
I nie brałabym takiego zamka na skos jak jest na trzecim zdjęciu . bym się bała że się będzie to gdzieś wcinało przy zapinaniu . Na szerokość dużo się nie rozejdą , więc nie bierz jak ciasne .
Sama mam ten problem , a też specjalnie upasiona to ja nie jestem :-D

Elvie u nas o 18 to były puste kosze

Isabela też się nie mogłam zdecydować, które z tych brązowych kupić i kupiłam czarne :-D z tej samej kolekcji.
Brązowe mi się też baaaardzo podobają, ale na razie muszę odpuścić.
W łydce to ja mam odwrotny problem, wszystkie są zawsze za luźne, te są w miarę, ale idealne właśnie do spodni rurek. Ja bym nie ryzykowała z rozciąganiem ich na siłę bo zamek ci może pójść, ale ponoś trochę i z czasem mogą się troszkę rozciągnąć. Kup sobie ewentualnie spray do rozciągania butów i spryskaj nim od środka. Kiwi ma taki i scholl chyba też:tak:

Toż to regularna bitwa o rowerek od Aniezowej :-D szkoda ze wcześniej nie wiedziałam to może synowa by się wepchnęła w kolejkę :-p

Siostro Isabelo mam takie same kozaki z Lasockiego, z boku mają ciemną klamrę :tak:mogę polecić :tak:

Iza- nie kupuj za bardzo dopasowanych na łydce, bo nie masz gwarancji, że się rozejdą.
Mi się (pod front oczywiście) bardzo podobają drugie, ale od lewej. No i wiadomo, że to dwa różne materiały, a to nie każdemu odpowiada. Zresztą inne też mi się podobają. Jedynie bałabym się drugich od prawej, właśnie ze względu na skośny zamek, dla mnie za bardzo przekombinowali.

Gosieńka- zapraszamy do kolejki :p czuję się jak za ladą w PRLu... tylko kiedy towar rzucą :p poza tym to jest szczęśliwy rowerek, bo Kubula już jako 4 latek na dwóch kółkach dylał :p

reklama
Do góry