reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- buhahahahaha... z lego zaszalałaś :p

Kuba złożył zamówienie na deskorolkę i książki "Dzieci z Bulerbyn" i "Pinokio" :) jestem jak najbardziej za ;)

Bartek też chce książki (oni kochają "czytać") i muszę pomyśleć nad czymś "ruchowym", bo jak Kuba dostanie deskorolkę, to ten też coś musi :p

Także ja chyba dziewczynom nie pomogę, bo kupuję książki :) może jeszcze jakaś gra się pojawi, ale nie wiem. Lego też pewnie będziemy rozważać.

Ja sobie w tym roku po raz pierwszy odłożyłam kasę w ciągu roku :) więc też jakoś mnie ten wydatek nie przeraża :)

Hulajnogę kup .
Ja tam kocham lego , a dwa że szymek sam wszystko składa bez problemu .
Także rozwala bierze instrukcje i naprzód .
A że przy tym siedzi spokojnie i się skupia nie żal mi jakoś na lego gotówki .
Ola też buduje .
Moje dzieciaki posiadać książek na własność jakoś nie chcą , ale biblioteka to jest hit , z czego się bardzo cieszę .

Chociaż tutaj nadrobię :sorry:

Aniam moja tego konika też chce, jak zobaczyła go w sklepie to nie chciała odłożyć na półkę.
Do tego reklamy mieszają dziecku w głowie i zakochała się w piesku Samby, ale jak zobaczyłam cenę to szybko jej to wybiłam z głowy.

Na Mikołaja prezent się nie zmienia i ma być barbie syrenka.

Dla Leona już mam, kupiłam mu kulę hulę na mikołaja oraz taką małą perkusję pod choinkę i na tym koniec.

Jak zwykle mam problem z chrześnicą, bo nigdy nie wiem co jej kupić. W ubiegłym roku była średnio zadowolona z grzybobrania na mikołaja :szok: Stwierdziła, że gra jest nudna. Poza tym ma wszystko.
Ale zastanawiam się nad tym, doradźcie czy to dobry prezent dla 5latki

Dumel EDUKACYJNA MATA MAPA SWIATA MÓWI PL/ANG 6+ (3661999438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Maonka mapa jest super , bo widziałam , ale jak dzieciak rozpuszczony co ma wszystko i gra się nie podobała . To i z tym może być zonk . jest taki typ dzieci co mają miliony zabawek i każdą kolejną mają w nosie i tyle .

piesek dla mnie bez szałyu , macałam , bawiłam się , miałam kilka w pracy . Zabawka ładna , ale niestety na chwilkę - mamy podobnego kota i kurz zbiera .

Olka się konikami bawi dlatego ten konik , bo ona ciągle do nich wraca , więc tu nie ma problemu . Ten duży koń rok temu kosztował 150 zł bo był szał , teraz staniał do uważam normalniejszej ceny więc mogę kupić .
Oczywiście w zamian wszedł inny badziew który za chwilkę trafi do reklam .

MZK Księżniczka Twilight Sparkle My Little Pony (3673701260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Jak to mówi Bartuś Hejnogę mamy :)

A Lego moje kochają i wiesz, że akurat na te klocki to mi ani centa nie szkoda, bo są trwałe i rozwojowe, jak już dziecko roztrzaska z instrukcji, to może sobie swoje własne konstrukcje tworzyć :)

Moje jeszcze zamkiem z FP bawią się ładnie, może im go rozbuduję... zobaczę, jak będą grzeczni :p

Biblioteka to u nas hit, ale swoje też lubią. Ja potem te książki, które będą w dobrym stanie planuję oddać do naszego przedszkola i do biblioteki właśnie. Książka fajna sprawa :-) i taki prezent nie "rozpuszcza" dziecka... Kuba oczywiście kwęka o tablet, ale figę, nie tablet zobaczy :p

Dziewczyny byłam właśnie w tesco i polecam odwiedzić jeśli planujecie kupić zabawki.
Maja wypatrzyła niemowlaczka my little pony,takiego:
MY LITTLE PONY kucyk NEWBORN RAINBOW DASH 37072 mj (3678503948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i w tesco on jest po 59zł plus dostajecie 30zł w bonach na zakupy (6 bonów po 5zł). Czyli po odjęciu bonów (za które można kupić np. fajną tescową piżamkę za 25zł będzie gratis;-)) kucyk będzie nas kosztował 30zł!!!

Lego kupiłam dla bratanka T.
Klocki LEGO CITY Łódź strażacka 60005 (3671171395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lego w tesco 75zł, a po odjęciu bonów 40zł.

Lalkę dla bratanicy T.:
MY LITTLE Baby Born Lalka Umię Pływać - Nowość (3680121875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

w tesco 79,90 (z159,90) - bony na 40zł więc lalka wychodzi 40zł

bony dodają do każdego zakupu do każdego wydanego 10zł na zabawki, gry np monopoly bon na 5zł gratis.

hehe, tylko uwaga bo z cenami niektórych zabawek przegięli i ten kucyk co go Aniam wrzucała to chyba ok 300zł kosztował:szok:

Ostatnia edycja:
No to spedzilam chwile w sklepie internetowym i nadal nie mam pojecia co moj dzic dostanie. Zastanawiuam sie nad:

Little Tikes - I'm an Artist Station - Little Tikes - Toys"R"Us
Calico Critters - Adventure Treehouse - International Playthings - Toys"R"Us plus Calico Critters - Kangaroo Family - International Playthings - Toys"R"Us, ale cos drogo mi sie zdaje
Playskool Showcam 2-in-1 Digital Camera and Projector - Pink - Hasbro - Toys"R"Us - bo mloda ciagnie do mojego ;-)
a moze to? DOC MCSTUFFINS OPERATION - Hasbro - Toys"R"Us
A Konstancja to by chciala Imaginarium - Pretty Garden Mansion - Imaginarium - Toys"R"Us albo Imaginarium - My Corner Dollhouse - Imaginarium - Toys"R"Us, Imaginarium - Cozy Country Doll House - Imaginarium - Toys"R"Us - kurcze ciekawa jestem jak dlugo bawilaby sie takim domkiem

Musze isc do sklepu i popatrzec jak te zabawki wygladaja i moze tam mnie natchnie.

widzę, że już obkupione w prezenty jesteście - a ja jeszcze w lesie. Julka oczywiście jak widzi reklamę to o wszystkim marzyłam.

U nas pewnie będą to jakieś Barbi, wróżki czy coś w tym klimacie - bo Ona teraz tym zaaferowana. Lego ma kilka zestawów - jak coś to tylko dokupie

No i wypatrzylam mlodej chyba taki sam aparat Amazon.com: Discovery Kids Digital Camera, Blue: Toys & Games, no i zastanawiam sie, zastanawiam ;-) Mloda kolo domku dla lalek przeszla obojetnie (ufff :-D), widac podoba jej sie tylko na zdjeciach. No i spodobala jej sie ta lalka: Disney Princess Enchanted Hair Rapunzel Doll - Free Shipping, wiec to jest pewniak :tak:

A sobie wypatrzylam kurtke, wlasciwie dwie - nie moge znalezc ich zdjec niestety... Jedna to The North Face, krotka z olbrzymim super przytulnym kapturem (no i problem z rozmiarem, M ciut zbyt mala, L za duza, no ale lepiej wieksza niz mialabym miec problem ze swobodnym machaniem rekoma, no i kolor tej eLki to jakis taki oliwkowozielonobury :baffled:), a druga to DKNY taka przed kolano z kapturem obszytym mysimi psitkami w wersji maxi ;-). Jest czarna... Nie moge sie zdecydowac, a bede musiala, bo jednak ta, ktora mam na mrozach nie podola, no chyba ze wsadze pod nia jakis polar, ale bede musiala piatke schudnac:szok::szok::szok: Dzis sobie zakup odpuscilam i musze sama tam wrocic (pewnie za 2 tygodnie dopiero), kto wie, moze juz ich nie bedzie i dylemat zniknie ;-), albo jeszcze beda, a ja do tego czasu przychudne nieco, hihihi

Dziewczyny byłam właśnie w tesco i polecam odwiedzić jeśli planujecie kupić zabawki.
Maja wypatrzyła niemowlaczka my little pony,takiego:
MY LITTLE PONY kucyk NEWBORN RAINBOW DASH 37072 mj (3678503948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i w tesco on jest po 59zł plus dostajecie 30zł w bonach na zakupy (6 bonów po 5zł). Czyli po odjęciu bonów (za które można kupić np. fajną tescową piżamkę za 25zł będzie gratis;-)) kucyk będzie nas kosztował 30zł!!!

Lego kupiłam dla bratanka T.
Klocki LEGO CITY Łódź strażacka 60005 (3671171395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lego w tesco 75zł, a po odjęciu bonów 40zł.

Lalkę dla bratanicy T.:
MY LITTLE Baby Born Lalka Umię Pływać - Nowość (3680121875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

w tesco 79,90 (z159,90) - bony na 40zł więc lalka wychodzi 40zł

bony dodają do każdego zakupu do każdego wydanego 10zł na zabawki, gry np monopoly bon na 5zł gratis.

hehe, tylko uwaga bo z cenami niektórych zabawek przegięli i ten kucyk co go Aniam wrzucała to chyba ok 300zł kosztował:szok:

Kittek lalkę baby born kupiłam w TK maxie za chyba 30 zeta , ale Olka jej nie lubi . Niby to pływa a właściwie macha łapkami jak wiatrakiem . Ale przy tym robo masę hałasu . Olka się wnerwia . Do zabawy też jej nie lubi , bo jest za twarda i sztywna . Ale to może mój dzieć . lalka kurz zbiera . A mamy już ją ponad rok :tak:

Teraz ja tu zalinkuję za pamięci :-D
Kto chce niech korzysta , ale to wyszły te linki w rozmowach z dziewczynami .

Hitowe kulki a które R z J prawie walczyli a polecone przez Anneoj i B :-D:-D Granna ma jeszcze inne gry tego typu . :tak: Fajne dla dzieci dla dorosłych .

całość gierek

Granna - Katalog gier

i kulki

Granna - ZŁAM TO

Zabawka która u Gosieńki spodobała się bardzo chłopakom , ale Olka z Helenką też ciekawe były . :-D

Sekrety Elektroniki ZRÓB SAM ZESTAW 80 Kombinacji (3641142090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Aniez gra z kasiorą

KASA - gra i zabawka edukacyjna - ALEKSANDER !!! (3689310154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Gosieńka sklepy te o których mówiłam pod kontem Twoich chłopaków .

House: Sklepy

CROPP – Home

Na przecenach polecam

reklama
Do góry