reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Bazując na poradach sroki ja używam dla dzieci hippa i rossmanowego babydream. Nawet chusteczki do pupy też babydream kupuję, chociaż wcześniej na pampersie jechaliśmy. Dodatkowo w rossmanie możesz sobie kartę zniżkową na dzieciowe rzeczy na stronie zarejestrować. Na starcie dają 3% a później rabat rośnie w miarę jak korzystasz.
Ja poluje na promocje, bo w sumie używam tylko płynu do kąpieli, kremu na mróz i chusteczek, więc nie opłaca mi się przez neta zamawiać.

reklama
dzięki dziewczyny poczytałam Srokę i chyba zdecyduję się na Rossmana tym bardziej że kartę zniżkową posiadam, wyjdzie najkorzystniej tylko teraz muszę wyzdrowieć żeby dotoczyć się do najbliższego sklepu ;-)

Onka, w pełni się z Tobą zgadzam, jesli chodzi o Rossmanową linię kosmetyków dla dzieci. Często przewyższają jakością Nivee (która jest z resztą mocno przereklamowana moim zdaniem). Wiem, bo jestem zboczona i zawsze czytam etykiety kosmetyków. A najbardziej boli jak trzeba cos kupić dla siebie, kiedy wiem, ze wyprodukowanie 1kg takiego kremu kosztuje 2 zł :sorry2:.

Zielona, no cudne te kozaki. Ja niestety nie moge sobie online kupic...baaa nie moge nawet normalnie do sklepu iśc i kupic kozaków, bo mam nieproporcjonalnie spasione łydki w stosunku do wielkości stopy,żaaaaaaal :(. W żadne kozaki sie nie dopinam :(

Zielona nie napiszę Ci ile mam par kozaków , bo to wstyd . A oczywiście łażę w jednym zrytych deczko w aucie .. bo je lubię :-p:-p

Mamusia - jak dla mnie omijać szerokim łukiem nivea , jonsona czy jak się ich pisze . :tak:
Hipp też nie wszystko ma dobre .
Rossmann jak najbardziej , większość dobra . jedne z lepszych chusteczek dla odmianki to te tojours z lidla :tak:
Tak doczytałam na szybko .
Jak widać co najtańsze w tym przypadku najlepsze , bo kosmetyki z rosa ceny akurat mają super .
Jak masz dostęp to super jest też bubchen , można kupić w super farm , lub u niemiaszków .

Aniam, ale tam tez botki cudne sa. Takie na obcasie ( wiem, nie lubisz)... To dla aniezowej (ktora chyba tez stopke ma Kopciuszka ;-)). Mi sie szalenie takie zielone podobaja.

moich sandalow na koturnie juz nia ma :no: Wpadly mi za to w oko przecudne czarne pantofle cK, za cale 60 dolcow (plus tax), ale obcas zdecydowanie za wysoki, nawet jak dla mnie.

Aniam, ale tam tez botki cudne sa. Takie na obcasie ( wiem, nie lubisz)... To dla aniezowej (ktora chyba tez stopke ma Kopciuszka ;-)). Mi sie szalenie takie zielone podobaja.

moich sandalow na koturnie juz nia ma :no: Wpadly mi za to w oko przecudne czarne pantofle cK, za cale 60 dolcow (plus tax), ale obcas zdecydowanie za wysoki, nawet jak dla mnie.

Zielona Aniez ma taką stopkę jak ja :-D:-D Wiem , bo w jej butach próbowałam śmigać :-p:-p
I nie kuś , bo na razie kasy na buciory niet :p

reklama
Hehe, no to moglybysmy butami sie wymieniac :tak:;-)

Ja myślę że nie tylko :tak:

Gosieńko - to są te kremy o których Ci mówiłam że mało kosztują a dobre bardzo . No i skład fajny mają :)

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46472

http://www.italianablog.com/2012/12/drogie-norki-wybaczcie.html

tu bardzo dobry opis kremiku :)

Polecam na noc , bo jest mega tłusty .
Cena śmieszna a bije na łeb większość drogich cudów z milionem chemikaliów w środku :)

Ostatnia edycja:
Do góry