reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Walentynkowo zostałam też posiadaczką dwóch staników:
BESTSELLER Jasmine Panache animal 65H (3956905941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/panache-ariza-balkonetka-czarna-65h-30h-nowy-i3964220055.html(tylko ten mam w wersji białej)

nata - ten pierwszy polecam Tobie i innym biuściastym, bo zajefajny jest i świetnie trzyma. To chyba mój jedyny stanik z którego nic nie wyskakuje nawet przy pochylaniu się, bieganiu skakaniu itp. więc poprawiać się nie muszę i komfort mam. Mam już jasmin floral i jestem w nim zakochana. Tą arizę mam już w wersji nude i odnoszę wrażenie że minimalizuje trochę cycki, więc tez szczęśliwa jestem.

Dziewczyny mam pytanie...

Zastanawiam się powoli nad krzesłami do biurek dla chlopaków... patrzyłam na te w ikei ... no właśnie i jakoś nie przemawiają do mnie:sorry: powiedzcie mi to tylko moje widzimisię czy rzeczywiście??
Chlopcom podobało się takie
snille-krzeso-obrotowe__0137193_PE295215_S4.JPG

A ja raczej myślałam o takich z podłokietnikami itd... i nie wiem... podpowiedzcie coś plis

Agnieszka - ja ostatnio z Kamilą krzesła szukałam. Polecane są tripp trapy oraz ich czeski odpowiednik, danchair, kettler, geuther oraz kinnarps.
Żadne z wymienionych nie posiada kółek i podłokietników, ale wszystkie mają za to regulowaną wysokość siedziska i podnóżka. Fajnie, że posłużą od malucha do studenta.

Pozytywne opinie były tez o krzesłach nowy styl, chociaż one są na kółkach:
Nowy Styl
tej firmy krzesła ja w biurach moich mam i się sprawdzają:tak:

Zobacz sobie też ten artykuł: Meble, oświetlenie, akcesoria – co każdy uczeń mieć powinien? - Artykuł - *-spam-*

Sprawa lakierow byla poruszana... Mi zawsze lakier po 2 dniach zaczynal sie scierac, albo odpryskiwac. W sobote, albo niedziele kupilam za cale 2 dolce (cena w drogeriach 10...) Revlon ColorStay - długotrwałe lakiery do paznokci - Zeberka.pl czwarty od lewej - u nas to nosi nazwe rich raspberry. Kolor przecudny i zmienia sie w zaleznosci od swiatla. Jest sroda, a lakier wyglada jak nowo nalozony. A, nakladalam go bez bazy, a utrwalaczem pomalowalam dzien pozniej (tak wyszlo...;-)). Jedynym minusem jest to, ze schnie dosc dlugo, ale warto chwile dluzej poczekac, bo efekt cudny. No i szkoda, ze w tym sklepie nie maja wiecej odcieni, bo pewnie wieksza czesc palety bym kupila... Maja tez kilka kolorow z nicole by opi - pewnie jakies wyprobuje...
Uwielbiam ten sklep za ceny :)

Zielona ostatnio chciałam dokładnie taki kupic w douglasie, ale mnie cena odstraszyła - teraz , jak mówisz, że fajnie się utrzymuje może się skuszę :) ja odkąd stosuję wysuszacz z Sellyhansen lakiery nawet te za 3zł trzymają mi się długo. Niby ma wysuszac a utrwala także nice

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry