iza813
mama Szymka i Samuela
w zyciu nie wydalabym 500 zl na taka komode,wole kupic zwykla wanienke do tego stelaz i zaplacic mniej;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jakby sie ktorejs chcialo zagladnac.. chcialam kupic taka wanienke:
NOWOŚĆ/ KOMODA KĄPIELOWA COSATTO EASI PEASI (869699436) - Aukcje internetowe Allegro
ale jak poczytalam jakie to ma wymiary to mysle sobie ze jakas mala ta wanienka... wogole to cale jakies male jest, czy sie myle?? teraz to juz nie wiem czy mam to kupowac czy nie, najgorzej ze nie ma tego nigdzie u nas i musze przez internet zamawiac i nie moge na zywo ogladnac...
ale piękny....zakochałam się
żeby jeszcze tak w totolotka wygrać...
kurcze u nas pracuje tylko mąż i mamy już córeczkę, więc raczej nie skręcimy na ten wózek kasy, ale przyznaje, że jest boski
dziewczyny jakby sie ktorejs chcialo zagladnac.. chcialam kupic taka wanienke:
NOWOŚĆ/ KOMODA KĄPIELOWA COSATTO EASI PEASI (869699436) - Aukcje internetowe Allegro
ale jak poczytalam jakie to ma wymiary to mysle sobie ze jakas mala ta wanienka... wogole to cale jakies male jest, czy sie myle?? teraz to juz nie wiem czy mam to kupowac czy nie, najgorzej ze nie ma tego nigdzie u nas i musze przez internet zamawiac i nie moge na zywo ogladnac...
Aniam, pytanie techniczne...
Dzis przegladalam na allegro zestawy xlanderow, i niektore byly z adapterami do gondoli, a niektore byly bez. Byly np tylko z adapterami do fotelika. Czy to sa te same adaptery, i w tamtych zestawach bez ich brakuje, i trzeba dokupic, czy jak nie pisze adapter do gondoli, a jest w zestawie adapter do fotelika tzn ze mam komplet?
o rajt- dopytam, bo teraz to juz sama nie wiem. myslalam ze potrzebne sa tylko do montowania fotelika, a dzis zauwazylam ze sa jeszcze jakies do gondolek![]()