reklama
ladniutka ta posciel i kolorek chyba najfajniejszy wybraliscie![]()
fantastyczna ta rainforest poscieltylko kurde droga;-)
Dostałam ją ze stanów o wiele taniej

Moda na sukces odcinek 10502 (wózków ciąg dalszy:-))
A ja tu żeby się wyładować i zmienić temat -POCIESZCIE MNIE!!!!
Co do zakupów powiem Wam że się wkurzyłam... te wszystkie bluzki i tuniki ciążowe to takie wory!!!! namioty dla ciężarnych!!! już się wkurzam bo mama truje mi d... że mogłabym już z tych moich golfów i bluzek przejść na "piękne ciążowe" ale ja w nich nic pięknego nie widzędodają z 10 kg bo wiszą jak szmaty!!!! nie przytyłam tyle żeby maskować się w tych łachach -mam ładny brzunio który mi się podoba i nie chcę tego ukrywać!!!
Tunika ciążowa o surowym kroju i wykończeniu - Ubrania ciążowe po pracy - odzież ciążowa - moda ciążowa - ubrania ciążowe - Funmum
NO SAME POWIEDZCIE -TO JEST TUNIKA CIĄŻOWA!!!! DLA KOGO!!!!
Może ja po prostu nie potrafię szukać ale nie przemawiają do mnie takie szmaty zakrywające to co w ciąży najpiękniejsze![]()
h... e... l... p...
Idz do normalnego sklepu typu cubus czy inny i kup sobie normalną bluzke tunikę , ja nie mam ciążowych rzeczy i też worków nie lubie

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
miałam ten sam problem - nie przytyłam jakoś mam tylko wystający brzuszek.
kupiłam fają tunikę na allegro EST_MODOWY HIT DLA MODNEJ MAMY_KASZMIROWA MATYLDA (819770812) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest obszerna nie wisi - ładnie opina brzuszek i w sam raz na zimę na jakąś cienką bluzeczkę
piękny ten sweterek, szczególnie w białym kolorze, dla mnie jednak za późno na takie zakupy, bo te dwa miesiace z kawałkiem szybko zlecą, a potem będę juz przecież szczuplutka, he he... ;-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
spoko, służę radą :-)kwiatuszek ja wlasnie rozwazam zakup tego wozka i kazda opinie jest dla mnie wazna dzieki:-)
mnie się ten bardzo podoba, zamówię go tylko, ze w lutym dopiero, wygląda, że to grubsza frotka no i firma dobra, beżowy jest pięknyKtoś juz zamawiał na allegro jakieś ręczniczki może fajne? boję się trochę że gatunkowo będą kiepskie - a ja z tych co najpierw lubią pomacać![]()
A ja lubię "worki"
nie przepadam teraz za pokazywaniem brzucha w obcisłych bluzkach. A tuniki kupuję po prostu w dużych rozmiarach żeby wygodne mi były i za bardzo brzucha nie dotykały 
A odchodząc od ciuchów na moment, chciałam spytać o butelki. Na Alle sa fajne zestawy butelek ze smoczkami, butelek z laktatorem i sterylizatorem. Kupiła już któraś z Was taki zestaw? Bo ja się zastanawiam czy zestaw czy kompletować sobie wszystko osobno. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego
ZESTAW STARTOWY Butelki AVENT PHILIPS Butelka (870984322) - Aukcje internetowe Allegro
PHILIPS AVENT STERYLIZATOR LAKTATOR BUTELKI ZESTAW (880579759) - Aukcje internetowe Allegro
A odchodząc od ciuchów na moment, chciałam spytać o butelki. Na Alle sa fajne zestawy butelek ze smoczkami, butelek z laktatorem i sterylizatorem. Kupiła już któraś z Was taki zestaw? Bo ja się zastanawiam czy zestaw czy kompletować sobie wszystko osobno. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego
ZESTAW STARTOWY Butelki AVENT PHILIPS Butelka (870984322) - Aukcje internetowe Allegro
PHILIPS AVENT STERYLIZATOR LAKTATOR BUTELKI ZESTAW (880579759) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny poczytalam tak "po lebkach" szybko i widze ze nadal gadka o wozkach x-landerach itd. i o ciuchach ciazowych, ja tez nie cierpie workow i ubieram tylko rzeczy co podkreslaja figure a juz najbardziej moj wystajacy brzuszek!!
widze ze tez lubisz moj sklep, tylko ze ja na niemieckiej stronie zamawiam, wiekszy wybor jest i chyba wiecej przecen...13x13 jeśli już muszę kupić ciucha ciążowego typu bluzka, to robię to w Esprit, tu można co nieco zobaczyć z ich kolekcji: ESPRIT European Online-Shop - fashion for women, men and kids!
tez tak mam, ale trzeba sie opamietac, bo rzeczywiscie nie jest nam wszystko potrzebne, a tez nie wiadomo co dostaniemy w prezentach jak sie dzidzia urodzi...ja ostatnio jestem w takim nastroju, że gdy wchodzę do sklepu z artykułami dziecięcymi to kupiłabym wszystko - wszystko mi się podoba i wydaje się, że jest niezbędne
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
A ja lubię "worki"nie przepadam teraz za pokazywaniem brzucha w obcisłych bluzkach. A tuniki kupuję po prostu w dużych rozmiarach żeby wygodne mi były i za bardzo brzucha nie dotykały
ja bym się wstrzymała z butelkami i laktatorem, są to rzeczy które można kupić od ręki (nie czeka się jak na wózek) a nie wiadomo czy będą potrzebne
u mnie np. młoda była na piersi do roku i dwóch miesięcy, a jak ją odstawiłam to nie chciała jeść mleka z butelki i była na jogurtach, a po 6 miesiącu jak wprowadza się picie herbatek to piła króciutko przez butelkę balonik Canpol Baby a potem kubek niekapek aventa,
wszystkie butelki jakie kupilam wczesniej nuki, aventy nie wykorzystałam w ogóle, laktator używałam tylko kilka dni jak Hania miala 7 miesiecy i mi pogryzła piers i nie chcialam jej karmic zranioną,
odciagalam wtedy z tej zranionej pokarm zeby sie nie zastal
a do butelki nie odciagalam bo nie chciala z niej pic
tak wiec jakas tam mozna kupic, ale zapasy po kilka butelek sa raczej bez sensu,
zawsze mozna dokupic jak beda potrzebne,
no chyba ze ktos z góry nie nastawia sie na karmienie piersia
dziewczyny jeszcze raz was przymecze, kupowala ktoras wanienke przez allegro albo cos, taka ze stojakiem? ktore sa dobre?, jaka kupic?, bo chyba z tego przewijaka z wanienka zrezygnuje bo taka mala ta wanna...a przewijaka nie potrzebuje, bo bede miala osobno
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kwiatuszku, ten wozek ktory wydaje sie byc OK to
Graco - Alano Travel System, Berkley
Ja go widzialam u kolezanki i wyglada dobrze i podobno jest trwaly...
Wlasnie jestem na skype z rodzicielka i ona sie upiera zeby wyslac wozek z Polski. Wypatrzyla sobie jakis niedrogi z firmy Tako. Czy slyszalyscie cos o tych wozkach?
Teraz mi o nim opowiada i sie zachwyca
Wspominala tez o innym, zapytam jesli mi da dojsc do slowa hahaha
Wlasnie jestem na skype z rodzicielka i ona sie upiera zeby wyslac wozek z Polski. Wypatrzyla sobie jakis niedrogi z firmy Tako. Czy slyszalyscie cos o tych wozkach?
Teraz mi o nim opowiada i sie zachwyca
reklama
dziewczyny jeszcze raz was przymecze, kupowala ktoras wanienke przez allegro albo cos, taka ze stojakiem? ktore sa dobre?, jaka kupic?, bo chyba z tego przewijaka z wanienka zrezygnuje bo taka mala ta wanna...a przewijaka nie potrzebuje, bo bede miala osobno
ja mam taką
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (882997639) - Aukcje internetowe Allegro
jest wielka i dla mnie super się sprawdziła

do tego można nabyć stelaż
STOJAK POD wanne ONDA onde ok baby okbaby -italy!! (882997655) - Aukcje internetowe Allegro
lub mozna ją kupić ze stelazem na wanne
WANIENKA ONDA OK BABY + STELAŻ OKBABY na wannę (870920460) - Aukcje internetowe Allegro
Kwiatuszku, ten wozek ktory wydaje sie byc OK to
Teraz mi o nim opowiada i sie zachwycaWspominala tez o innym, zapytam jesli mi da dojsc do slowa hahaha
Tako sa ciezkie a do tego srednio ładne

Masz tyle tam wózków fajnych że nie ma sensu kupować w Polsce , dwa że u ciebie cenki sa dobre napewno
Podziel się: