reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

skoro tak mówicie to zostanę przy M :-) nawet mi ten niewielki rozmiar przez myśl nie przeszedl. No chyba, że sugerowałabym się piesiami bo z A mam aż Ai1/2 :-D.
Apropos biedronki, moja szwagierka kupiła tam torbę (bedzie do szpitala) za 16 zl!! ja juz ani tego ani zabawek nie dostałam :-( ale za to w rossmanie jakie słodziuchne skarpetki mają. chyba 7,99 za parę

reklama
Po porodzie brzuchole nam odejdą i więkoszość tych kg zostawimy w szpitalu (tzn tak mi się wydaję) zatem ja kupię rozmiar jaki nosiłam przed ciążą -M
Koszula zawsze jest luźniejsza więc powinno być ok:tak:

Też mam taką nadzieję. Moja kolezanka rodziła w grudniu. Przytyła tylko 11 kg, od razu po porodzie miała 9 kg mniej. I później szybko straciła kolejne 2 kg. Ale pewnie u mnie tak nie będzie. Bo ja przytyłam już 18 kg. :zawstydzona/y::growl:

akaata - super te ciuszki, chyba nawet niektore nowe bo chyba metke tam widzialam, mialas szczescie w tym lumpku:tak:

kurcze jak ten kurier dzisiaj nie przyjdzie to wpadne w dziki szał
znam to durne czekanie... i co przyjechal w koncu?

kamisia1101 - ja tez tak mam ze ciagle przegladam te ciuszki i dotykam... slodziutkie te twoje :tak:

Zapomniałam napisać, że jestem już po zakupach u tego sprzedawcy r_p77.
ja tez u niego pare rzeczy kupowalam, i zadowolona jestem:-)

moja paczka doszła :)
ale mam banana na twarzy :)))))))))))))

pokaz pokaz pokaz pokaz pokaz pokaz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj zakupilam kosmetysie dla Margolki, aspirator + filterki, paklanki (czy jak to tam sie nazywa:-)),krem na rozstepy co by mi sie brzuchol nie rozjechał i mega podpachy tena lady za jedyne 51 pln:eek::eek::eek::eek:

no i wlasnie przed chwila pierwsza pralke rozladowalam z bodziaków i innych ubranek - tymi sie chyba jeszcze nie chwalilam to jak wyschna porobie foty:-D:-D:-D:-D

1005763.jpg

pierwsze zakupy dla Tymusia :)
a na wątku zamkniętym jest fota jak Hania testuje ręczniczek Tymusia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry