reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

1005763.jpg

pierwsze zakupy dla Tymusia :)
a na wątku zamkniętym jest fota jak Hania testuje ręczniczek Tymusia :)

na Twoim zdjeciu ładniej niz na allegro to wszytko wyglada:-) a Hanusia wie, ze Tymuś musi miec wszytko sprawdzone i w 100% bezpieczne;-)

reklama
Ciesze sie, ze Wam podobaja sie laszki dla Kostki. Moje zdecydowanie ulubione to sukienucha w arbuzy i stroik dla ha ha pirata meksykanskiego, no i rozowe gaciorki z biala bluzeczka, na ktorej jest dziewczynka bawiaca sie kwiatami (tego niestety nie widac na zdjeciu...), no i...

Generalnie, jak tak patrze na Wasze fotki, nasuwa mi sie na mysl, ze teraz te ciuszki to prawdziwe cudenka - nie to co kiedy ja bylam niemowleciem...

maonka no nie mogę, bo widzisz mąż akurat naznosił mi tych zabawek z biedronki, a Ja poszłam i pooddawałam
Zostawiłam tylko motyla i takiego zielonego smoka
Ty załapałaś się na zabawki od r_p, a Ja z Biedronki
Jest po równo :-D:-D:-D

kwiatuszku no i doczekałaś się :tak:

polecam Wam sprzedawcę na allegro MAAN6
tanie ceny i wszystko ok
wysyłają towar na drugi dzień
Przejrzałam i skuszę się na zakupy u nich. ma wszystko co akurat potrzebuję i nawet kosmetyki bubchen, ale tu jeszcze nie podjełam decyzji. Ciagle sie waham jakie kupić, poza plynem oliatum, ktore juz mam

reklama
Mąż wrócił i kupił na delegacji coś dla naszych pociech. Dla starszego dżinsy a dla tego co w brzusku jeszcze dresik ale na przyszły rok bo rozmiar 86/92. Ale sama takie większe chciałam... niech ma a co... zdjęcia wstawie jak mi się baterie podładują bo odmówiły już współpracy

Do góry