Z nudów zaczęłam znów szukać. No i mam pytania:
1) Jak termometr? Taki do ust czy lepiej zainwestować w takie droższe cudo 4w1 (do ucha, czoła, pomieszczeń + zegar)
Elvie ja zamówiłam ten co Dagsila, myślę,że jest fajny,ale ostatnio widziałam też na allegro cały zestaw pielęgnacyjny tommy tippee i wydaje mi się,że może być fajny
TOMMEE TIPPEE zestaw pielęgnacyjny !! NOWE! TANIO (914056799) - Aukcje internetowe Allegro
ten sprzegawca ma też inne fajne produkty TT
2) Nożyczki, cążki, pilniczek - jaki polecacie? Trafiłyście na fajne promocje? Proszę o linki;-) j/w
3) Jaki proszek do prania? ja brałam lovelle, w tesco i w rossmanie jest po 17.99
4) No i poza sudocremem co powinnam kupić? I ile tego sudocremu, bo różne opakowania są. Podobno dla dziewuszek pudru się nie kupuje, tak gdzieś czytałam.. Prawda to? Co jeszcze z kosmetyków poza oliwką i płynem do kąpieli? Produkty Nivea dobre czy macie jakieś lepsze? kupię linomag i bepanthen
5) Smoczki - kupować czy nie? A jeśli tak to pewnie ortodontyczne. AVENT są dobre? w tym przypadku ziełona jestem, ale wzięłam NUKa i TT
Z góry dziękuję za odpowiedź![]()
Ja miałam zamówić pampki Huggisa od tego sprzedawcy co Maonka za 42zł/ 90szt, ale dziś w naszej sieciówce koszalińskiej znalazłam promocję 39zl/ 90szt i byłam zdziwiona.