reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Paulka
no przyznaje ze troche tego jest...
mozliwe ze neiktorych rzeczy nie zdazysz uzyc
ale widomo ze od przybytku glowa nie boli, lepiej miec niz nie miec :)
ja mam duzo mniej a moja babcia i tak za kazdym razem opowiada mi hostoryjki jak to bylo jak jej dzieci byly male ze po dwie pary na zmiane i jak tylko pobrudzilo to w rekach przepierala, na dwór na sznurek i na wieczor bylo czysciutkie i tak wkolo :)

reklama
Ja dziś dostałam dwie paczki z allegro, jedną z rzeczami 'aptecznymi' podkłady itp, prześcieradełka, pokrowce a drugą z ubrankami dla niuni. Jutro może będzie pościel to zobaczę jaka jakość i rozłożę w łóżeczku aby oczy nacieszyć:-)

Ja dziś dostałam dwie paczki z allegro, jedną z rzeczami 'aptecznymi' podkłady itp, prześcieradełka, pokrowce a drugą z ubrankami dla niuni. Jutro może będzie pościel to zobaczę jaka jakość i rozłożę w łóżeczku aby oczy nacieszyć:-)
Kittek pstrykaj foty :) wiesz ze na tym watku nei wystarczy sie pochwalic
trzeba wszystko pokazac, no moze poklady niekoniecznie, bo jestesmy sobie w stanie wyobrazic ;-)

Paulka te szafki robią wrażenie :tak::-)
maonka a może to przez słaba jakość materiału tak Ci te kolorki puściły?
bo ja nawet niektóre ciuchy nawet swoje piore w 60* choć zalecane na metce 40* to i tak nic im nie jest po praniu a zwłaszcza zaraz po pierwszym.a nie zwracam nieraz na to uwagi ,bo w 40* to nie wszystko się dopiera tylko zapuszcza.

Paulka te szafki robią wrażenie :tak::-)
maonka a może to przez słaba jakość materiału tak Ci te kolorki puściły?
bo ja nawet niektóre ciuchy nawet swoje piore w 60* choć zalecane na metce 40* to i tak nic im nie jest po praniu a zwłaszcza zaraz po pierwszym.a nie zwracam nieraz na to uwagi ,bo w 40* to nie wszystko się dopiera tylko zapuszcza.

Też nie wiem czemu tak się stało. Może faktycznie słaba jakość
80% polyester
20% bawełny
Dobrze, że nie wstawiłam na 90 stopni. Bo wyszłaby by biała ;-)

LOVI
W realu promocja na produkty LOVI. Ciekawe po ile będą.

Mam już tą butelkę i ten smoczek tak mi się podoba. Wydaje mi się najodpowiedniejszy dla dzieci. Przypomina kształtem brodawkę.

widze ze zakupy tutaj na calego i super, sliczne ciuszki tu zamieszczacie na zdjeciach! dawajcie jak najwiecej fotek:tak: ja jutro znowu musze do ikea, mam nadzieje ze w koncu jest moj przewijak, bo ostatnio nie bylo...i jeszcze pare rzeczy dokupie...
dzis kupilam do pokoiku malej dwa obrazy z hello kity - sliczniutkie!

reklama
Do góry