reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziękuję;-) Zielony groszkowy to nasz firmowy kolor, który również bardzo lubię:-)
A kto będzie siedział? Do końca kwietnia moja przyjaciółka, a później M. albo ja jak już do siebie dojdę.
Pracuję tylko we wtorki i czwartki od 14:00 do 18:00 więc wspólnie jakoś damy radę;-)
Konsultantki już kolejkę sobie ustawiają na spacerki z Lenką:-)

A wracając do zakupów to.. listonosz mi dziś stanik do karmienia dostarczył:-) Chciałam w rozmiarze 80g kupować, ale koleżanka mi doradziła 65h i to był strzał w dychę;-)

Anna świetne te staniki z Alles. Brałaś je z allegro z tego linka? Ja się bałam brać przez net i kupiłam w sklepie, ale te z Allesa są przepiękne. Kupię jak urodzę i zobaczę jaki rozmiar będę potrzebować i czy uda mi się karmić. Teraz wzięłam 80D i jest idealny,a jak patrze na tabelę wymiarów na necie to wychodzi 85 C

ja Wam wrzucam fotki z kącikiem naszego malca. Od przedwczoraj mamy komodę. Troche pusto wyglada, ale sądzę, że w przeciągu miesiąca wszystko zapełni się zabawkami :-) Trzeba było jakoś to łóżeczko upchać i udało sie bez przemeblowywania całego pokoju. Najlepszy głośnik :-D nie szło go przestawić, bo to by mijało by się z jego przeznaczeniem, ale mój męża mówi, że od małego synuś ma być przyzwyczajony do hałasu :-)

Załączniki

• lozeczko..jpg
    lozeczko..jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 94
  • lozeczko2..jpg
    lozeczko2..jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 92
  • lozecvzko3..jpg
    lozecvzko3..jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 92
salamandra śliczny pokoik i widzę, że też masz kosmetyki z Bubchena
Widziałaś, że zrobili teraz nową specjalną serię dla noworodków? Ciekawe czym się różnią oprócz opakowania?

Dziewczyny zakładała któraś może pokrowiec na przewijak?
Ja wczoraj próbowałam, a przewijak mam miękki i mi się zwinął w rulon :eek:
O co chodzi? Macie może tak?
Pokrowce kupowałam w takim samym rozmiarze co przewijak oczywiście :-p

Anna świetne te staniki z Alles. Brałaś je z allegro z tego linka? Ja się bałam brać przez net i kupiłam w sklepie, ale te z Allesa są przepiękne. Kupię jak urodzę i zobaczę jaki rozmiar będę potrzebować i czy uda mi się karmić. Teraz wzięłam 80D i jest idealny,a jak patrze na tabelę wymiarów na necie to wychodzi 85 C

tak z allegro. Ten biały mierzyłam w sklepie, ale był 85D i był mi za duży, właśnie pod biustem. Stwierdziłam, że ten będzie ok, w razie czego zawsze można odesłać, więc spoko.

annaoj kce ja również mam ten biustonosz alles mama bianca czarny jest super u nas w szkole rodzenia można było go na miejscu przymierzyć i kupić za 60zł, wziełam 80C i jestem zadowolona już kilka razy w nim śmigałam i jest bardzo wygodny polecam ;-)

reklama
Do góry