reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
buahahah
no mialy
ale do tego Ł potrzebuje, bo samej to tak sie nie da :eek:
wczoraj nie dalam rady, bo w kiblu przesiedzialam, a dzis z Ł mamy ciche popoludnie hahhaha :-p

no dooooo-braaaaaa, zostaje Ci wybaczone. zwlaszcze, ze ja dzisiaj duza czesc dnia na krolewskim tronie przesiedzialam ;-)

ale jak juz sie podgłosnicie z Ł. to ja bede czekala :-D

Załączniki

• kk.jpg
    kk.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 49
  • kkk.jpg
    kkk.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 50
w trosce o spokojny sen Matki Polki

hehehehe dobre :-D

hehe, dopiero teraz zobaczylam jak mi dzis dekold zjaralo :cool2:

no, a teraz to TY popatrz na te zdjecia i powiedz mi co jest złego w Twojej figurze???????????

szczupła, zgrabna babka ze zjaranym trojkatem nad barem mlecznym Polusi:-)
a jak cos jeszcze bedziesz marudzic to bedzie fanga w nos i tyle :-D

no to moge isc spac :-)

no, a teraz to TY popatrz na te zdjecia i powiedz mi co jest złego w Twojej figurze???????????

szczupła, zgrabna babka ze zjaranym trojkatem nad barem mlecznym Polusi:-)
a jak cos jeszcze bedziesz marudzic to bedzie fanga w nos i tyle :-D

no to moge isc spac :-)

co zlego- jakies 15 kilo ktorych chcialabym sie pozbyc :-D
bo te zdjecia to cos mnie wyszczuplily :tak:

Katik tali i dekoltu można tylko pozazdrościć niezła laska jesteś no ale koniec słodzenia weszłam tu w innej sprawie poszukuję jakiegoś fajnego łóżeczka turystycznego bo w lipcu wyjeżdżamy na urlop i trzeba w czymś dziecko przekimać
czekam na wasze propozycje może macie coś sprawdzonego ??

reklama
Do góry