reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

u nas się sprawdziły, zużyliśmy jedną paczkę.
ja tez jestesm zadowolona i jakością i ceną sleep&play a to że czasami kupka pójdzie pleckami to moim zdaniem kwestia jej ilości i konsystencji bo tak samo mu poszło i w huggisach i w zwykłych pampersach, Tymek robi bardzo rzadkie kupki i tyle...

reklama
Kwestia wyciekajacej kupy faktycznie nie zalezy od pieluszki. U nas zaczely sie wycieki jak jeszcze uzywalismy pamkow rozmiaru 2. Myslalam wiec ze sa juz za male i dlatego ucieka bokami. Po przesiadce na 3-ki wciaz jest to samo. Wydaje mi sie po prostu, ze jak mala zrobi duzo rzadkiej kupy to pampek nie nadarzy jej wchlonac i dlatego sa przecieki.

siama ?....jeśli tak to szacun....bo są piekiste :-)

ooo! Ja też sama zrobiłam. Nie tak efektowne jak Twoje, ale lubię się bawic w takie rzeczy :-)

NO PROSZE JAKIE DZIEWCZYNY UTALENTOWANE MAMY :-)

sliczne zaproszenia :-)

i ja popieram Kamisie i Katik w kwestii ubioru na chrzest dla chlopca. ja w ogole jestem taka anty stojnisiowa....

Nie no dziewczyny powalające te wasze zaproszenia :tak: BARDZO ale to BARDZO mi się podobają. Brawa i szacun dla was

Noooo fajowe zaproszenia. Zdolniachy z Was Kobitki :tak:
Mi pewnie bawic by sie nie chcialo, choc efekt super.

Ja raz wykonalam rekodzielo - przywieszki na wodke weselna.

a dziekować,
lubię bawić się w takie pierdoły :-D na wesle też sama robiłam zaproszenia, zamieszki na alkohol i winietki na stół :-)

A ja dzis mala obkupilam w ASDA. Trafilam na 1/2 ceny na dziecinne ciuszki, i pojechalam po bandzie. Wyszlam z rachunkiem 38 funtow za same dziecinne, i nawet Ł sie nie przyznaje ile wydalam hahaha.
Pokupowalam wszystko na rozmiar 3-6 miesiecy (bo tutaj nie ma rozmiarowki cm, tylko takie przedzialy miesieczne sa) no i w sumie mysle, czy czasem kilku rzeczy nie dokupic w rozmiarze juz wiekszym, bo taniocha na maxa- np
- spodenki jeansowe - niecale 10 zl default.jpeg
- komplecik bluzeczka bombka i legginsy - 25 zl1.jpeg
- 3 body z dlugim rekawem- 10 zl
- 7 body z krotkim rekawem - 25 zl
- 5 par skarpet - 15 zl
- bluzeczka, bolerko i spodenki - 30 zl default2.jpeg
- bluzeczka, i legginsy - 17 zl 22.jpeg

Ale zeby nie bylo - siebie tez obkupilam, 10 par koronkowej bielizny, 2 bluzki, 2 pary butow...
I z czego najbardziej zadowolona jestem - zajeeeefajne gumiaczki na wyjazd w Bieszczady i spacerki po lesie:
5052102670150.jpeg tylko moje sa rozowo-czarne.

EDIT - nie wiem co nakombinowalam w tym poscie, ale to co jest w zalaczniku na samym dole to juz nie kupilam. Nie iwem dlaczego mi sie dolaczylo.

Załączniki

• defaul2t.jpeg
    defaul2t.jpeg
    4,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 11.gif
    11.gif
    43 bajtów · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Katik nie dziwie ci się ze obkupiłaś małą! Faktycznie taniocha jak nie wiem...
Ja sobie ostatnio kupiłam 3 biustonosze z odpinanymi ramiączkami bo do karmienia byly tylko zwykłe bawełniane a ja chciałam cos ładnego :-p

Od jutra w hipermarketach Tesco Pampersy jumbo pack po 43 zety a Huggiesy Mega Packa po 50zł (piszą, że wychodzi po 39gr za sztukę)

Katik - super zakupy i ceny powalAjące na kolana , ja ostatnio zaszalałam w HM i dzieciaki już ubrane . rachunek tez był sporawy he he .
dziś byłam za to na ciuszkach kupiłam małemu dwie pare spodni dresowych , dwa bodziki dla małej i dla niej sweterek rozpinany wydałam całe 15 zł :)

reklama
Do góry