reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kiedyś któraś z was chwaliła się tu taką fajną zabawką przyczepianą do łóżeczka, dziecko nóżkami naciska i to sobie gra możecie podesłać mi link to tego cuda ??

Dziewczyny poszukuje czy znacie jakis godny polecanie parowar ?

Wszystkie robią to samo tylko te z wyświetlaczami kosztują zwykle 100zł drożej ja mam kenwooda za 120 zł i jest super tylko ma pokrętło zamiast guzików i w nim minutnik .
ważne żeby się składał czyli każdy pojemnik można w drugi wsadzić to wtedy mniej miejsca w kuchni zajmuje .
Naprawdę nie trzeba kupowac drogiego bo i tak kazdy pare robi he he

Parowar Kenwood FS370
mam dokładnie taki tylk0o jak pisałam 120 mnie kosztował w saturnie chyba

dziś w biedronce są fajne dywaniki z kubusie puchatkiem, z jakąś księżniczką i w autka chyba za 49,9 ....bardzo fajne- kupiłam Antolowi niebieski z puchatkową ekipą:)

reklama
Nabyłam szorty dżinsowe w Promodzie :-) w przecenie były 50% taniej :-p Jeszcze mi się rybaczki dżinsowe podobały ale nie miałam juz 120 zł na zbyciu :-( a szkoda bo byly boskie :tak:

Do góry