reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pytanie do tych które kupowyły ubranka z Carter'S na jaki rozmiar kupowałyślcie dla swoich pociech ? Chciałam zakupi takowe ubranka przez internet ale nie mam zielonego pojęcia bo nie moge sie połapac w tych wymiarach. Chciałam zamówic ogrodniczki plus bodziaki i sama nie wiem. Moja gwiazda ma 68 cm i ciezko stwierdzic czy brac na 6m czy 9m, bardziej skłaniałabym sie ku 9.

reklama
Nie wiem jak to dokladnie z Carters jest, ale Twoja Mala ma 3 miechy a Ty chcesz jej ubranka na 9 kupowac? Chyba ze na pozniej????

Moja chodzi w ubraniach 3-6 miesiecy, no ale sa na akurat,i juz w kilku kilku 6-9, ma tez nadal jedna pizamke z przedzialu 0-3 i spokojnie w nia wchodzi, ba- nawet sa luzy...

Niektore firmy to spokojnie juz kupujemy na 9 miesiacy i sa akurat np niektore ubranka w smyku. Tam gdzie ja patrzyłam był przedział 0-3, 6, 9, 12 m

Kupilam sobie dzisiaj w Deichmannie tradycyjne czarne szpilki
niby nic a tyle radości
niby okazji nie ma ale cena tylko 59 zł a zawsze marzyłam o takich eleganckich zwykłych a całą ciąże mogłam tylko popatrzeć
no i wygodne są i nie za wysokie bo na tych wysokich pięknych to nei umiem chodzić
moze dlatego ze waże 11 kg wiecej
985906_pp.jpg
teraz trzeba jeszcze meza powiadomic o tym zbednym wydatku :(

reklama
Jak nie wiem jaki rozmiar ubranek, to zawsze kupuje te większe :) W zasadzie Bartuś wchodzi i w 68 i 74 a mierzy 69 cm... co producent to inna rozmiarówka.

Kwiatuszek- po prostu się w butki ubierz, a jak zauważy to kokieteryjnie powiedz 'sexi są... nie?' ;))) chłopak da radę!

Do góry