reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ś_M SASSY GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (1217190154) - Aukcje internetowe Allegro
czego to ludzie nie wymysla.....?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
O matko

Katik
...jestem mamą...
no wlasnie ostatnio kumpela polecala mi to dla Poluni hehe
dzisiaj byłam w realu - od dzisiaj na przecenie są pieluchy nie pamiętam dokładnie w jakiej cenie są pampersy, ale huggies w duo packu są po niecałe 45zł więc się bardzo opłaca. do tego naklejki takie duże Disneya za 18 zł. jak ktoś chce to zrobię fotę bo kupiłam dwie sztuki. Poza tym ubranka dziecięce są w przecenie dwupak body 12,99, dwupak śpiochy 14,99, dwupak pajac 16,99.
Kupilismy naszej coreczce takie cos:

to sie podlacza do odkurzacza i odsysa glutki. Testowalismy i dziala super
Mala ma ostatnio non stop katar, a jak probuje go usunac gruszka, to straaaaasznie sie wierci i placze, a ja boje sie, ze ja zranie :-( To urzadzenie ma na tyle szeroka koncowke, ze ona nie miesci sie do noska niemowlaka, wiec nie ma grozby zranienia.

to sie podlacza do odkurzacza i odsysa glutki. Testowalismy i dziala super

Do odkurzacza???
jakos tak strasznie to dla mnie brzmi. Fride rozumiem, zaciagasz ustami delikatnie, a jak trzeba mocniej to z wyczuciem to robisz, ale odkurzaczem????
nie kupia bym raczej tego....
to jest tak skonstruowane, że redukuje siłę ssania odkurzacza do takiej delikatnej. Też myślałam jak Ty przy pierwszym dziecięciu, że jak tak można, ale jak siłą 2 osoby przy fridzie musiały ją trzymać, to kupiliśmy to. Ostatnio Mania sama wzięła w rękę i trzymała, a katar się odessał. Nela też nie marudzi, nawet nie zauważa czasem a przy fridzie już też był płacz. Dla mnie "katarek" wygrywa tym, że ssanie jest non-stop, więc idzie szybciej...
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
tez sie zastanawialam nad tym. Wstrzymalam sie jednak, ze wzgledu na to, ze Konstacja z tych niesmoczkowych, wiec pomyslalam, ze i z tym nie bedzie chciala zawracac sobie glowy. Jesli ktoras mama niesmoczkowego brzdaca juz wyprobowala to cudo, prosze o opinie.
Podziel się: