reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
justa - fajnie, że się na rajtki załapałaś, u mnie już nie było, ale i tak zapas mam bo na necie kupiłam;-)

filonka - śliczny komplecik na zimę!

aniez - cudne te butki! W oficerkach się zakochałam, a botki bardzo podobne już posiadam:-)

Trzy sezony temu wydałam 599zł na kozaki w Quazi i kolejną zimę w nich przebiegam, bo sa nie do zdarcia i wyglądają jak nowe, więc uważam, że WARTO! Oficerki klasyczne kupiłam skórzane, za 199zł, chyba firmy SOLO, polskie i już 2 razy mi zamek poszedł:/ Teraz licytuję kilka par z ZARY. Jak mi się uda jakąś aukcję wygrac to się pochwalę;-)

uwielbiam quazi. Mam od nich już chyba z 10 par butów na różne sezony, ale zawsze mi ciężko z jedną parą wyjść. W zeszłym roku śliczne kozaczki fioletowe mieli, z racji ciąży jakoś się nie zdecydowałam i do dzisiaj żałuję

no widze ze calkiem zakupowo sie tutaj zrobilo,
jesli chodzi o buty to u mnie najwazniejsze ze musza wygladac zgrabnie, nie lubie duzych masywnych butow...
no i w polszy sa najpiekniejsze buty, zawsze jak jestem to kupuje jakies... potem moje kolezanki sie pytaja: skad masz takie ladne buty? a ja na to: jak to skad? z polski!

Ostatnia edycja:
ŁOOOO jak tu zakupowo:)))
aga-ładniutkie te kozaczki

a ja kupilam małemu komplet zimowy
Zobacz załącznik 292680
ppiekny
ja dzis w H&M zaszalalam
obkupilam troche dzieciaczki
a dla mnie pozostalo juz tylko wodzenie wzzrokiem po wieszakach :)
jutro foty porobie to Wam wkleje
dla Tymka mam boskie buciki
a na oficerki choruje od dawna
takie porzadne skórkowe ale za góra 400zł
niestety w tym miesiacu moge sobie co najwyzej pomarzyc bo za szkole musialam zabulic za caly semestr z gory
ale w listopadzi moze sobie kupie

wizyta w H&M
dla H:
100_7084.JPG100_7085.JPG
dla T
100_7083.JPG100_7082.JPG

no byl do kompletu tez szalik ale niemowleciu trudno sie wiaze szalik bo ma króką szyjke a ten golfik fajny podszyty polarkiem przymierzylam mu w sklepie i ladnie mu szyjke opatulal wiec sie zdecydowalam

reklama
Puchatkowe fanki mam coś dla was:
Disney Baby - sklep Dajar
Niespodzianka Kubusia Puchatka - sklep Dajar
Urodziny Kubusia Puchatka - sklep Dajar
Kubuś Puchatek - sklep Dajar
U nas jest ta hurtownia i na miejscu mają dużo większy wybór. Dziś troszkę zaszalałam i Maję obkupiłam.

Kittek- fajoskie :)
za tydzień część tych rzeczy będzie do kupienia w biedzie. Już kiedyś zrobili taki rzut i ja zakupiłam takie grzechotki jak sa na stronie- za 5.99 pln, butelki i komplet sztućcy i miseczkę też chyba w tej cenie....wszystko ze znakiem disneya i bardzo ładne

Do góry