reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

jakby ten przesąd z butami się sprawdzał to ja bym była biedna , jako że prowadziłam sklep butowy to ciągle coś nowego w pudełku czy bez pudełka na stole lezało .
Torebke też nie raz na ziemie stawiam :)
Sprawdzają się tym co w nie wierzą :) Bo jak sobie człek wmówi ze jest 13 i do tego piatek i coś się stanie , to na bank mu się stanie . Taka potega podświadomości .
Dla mnie 13 zawsze szczęsliwy

reklama
jakby ten przesąd z butami się sprawdzał to ja bym była biedna , jako że prowadziłam sklep butowy to ciągle coś nowego w pudełku czy bez pudełka na stole lezało .
Sprawdzają się tym co w nie wierzą :) Bo jak sobie człek wmówi ze jest 13 i do tego piatek i coś się stanie , to na bank mu się stanie . Taka potega podświadomości .
dla mnie tez odkad syna w ten dzien urodzilam :)

ale to nie oznacza biedy, owszem stawianie torebki na ziemi tak, ale buty na stole to co innego. A co do 13 to ja akurat lubie heheeh, mieszkałam pod 13, w telefonie mialam 13, Mój T się urodzil 13 i nawet tabice rejestracyjne prosiłam z 13:-)

Wronka- widzisz łączy nas nie tylko imię... ja też mieszkam pod 13 :-)
Kwiatuszku- bardzo ładne butki. Ja lubię takie bez zbędnych ozdobników i u Ciebie ta mała klamra u góry- bardzo ładnie to wygląda.

Z butami na stole znam dwa znaczenia- i nie chodzi o pieniądze.
Z przesądów mnie najbardziej podoba się stary o tym, że jak nie założy się nic nowego w Zielone Świątki to obsrają delikwenta ptaki :-D dla mnie bomba!

Wronka-
Z przesądów mnie najbardziej podoba się stary o tym, że jak nie założy się nic nowego w Zielone Świątki to obsrają delikwenta ptaki :-D dla mnie bomba!

:-D:-D:-D nie no padłam; boskie!

Kfiatek buty super, też lubie takie zwykle proste bez zbędnych ozdobników.

13 też lubię;

reklama
Do góry