reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a nam polecali, bo takie baaaardzo nachylone i bąk taki jak Ola sie na bank poczuke w nim dobrze :-D
Nam zupełnie co innego mówił i w sumie nas przekonał:-D Zapytał, czy planujemy jakieś dłuższe wyprawy autkiem, a my że tak, bo np. nad morze latem. No i zaczął o tym odchylaniu, że wygodniej dziecku spać itp.

reklama
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy:-D

no to byłas Ty :-) hehe moglam byc odwazniejsza ;-)

z Ola. w białym kombinezonie lewitowala raz u mnaie raz u K na rekach. przy kasie juz kregoslupy padly i dziec ku swej mega radosci w wozku wyladowal :-)

hehe pisz pisz, legnica jest mala :-)

gosia - taki mam orbitrek: Decathlon - produkty edukacyjne do sali ćwiczenie - trening rower eliptyczny - orbitrek DOMYOS - VE 680 DOMYOS - do regularnego treningu kardio w domu.

Miałam kupić jakiegoś yorka za ponad 2tys. ale facet we wrocławskim decathlonie nas namówił na ten i jestem mu mega wdzięczna. Jest dość duży, ale koło zamachowe ma porządne, programów dużo, pas napiersiowy i blokadę pedałów, co jest szczególnie przydatne przy takich brzdącach jak nasze. Polecam!

niezły jest! ale ja pewnie bym korzystała miesiac a później by kurzem zarastał, daj znać jak beda spektakularne efekty, to moze, może..

niezły jest! ale ja pewnie bym korzystała miesiac a później by kurzem zarastał, daj znać jak beda spektakularne efekty, to moze, może..
U mnie służył przez 2tygodnie, a później kurzem zarastał:-D Teraz mam postanowienie noworoczne, min. 30min. dziennie i póki co daję radę;-) Jak zacznę wyglądać bosko to dam znać:-D

reklama
Do góry