reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny a ja zwracam się znowu z pytaniem odnośnie wózka. Bo chcemy kupić paraslokę, co mi doradzicie? Ja się napaliłam na maclarena xlr ale cena mnie powala.
Aha i jeszcze jesteśmy na kupnie fotelika zastanawiamy się między maxi cosi priori a tobi, proszę też o opinie. KAtik chyba Wy macie priori jak dobrze pamiętam , i jak zadowolonoa jesteś?

reklama
Dziewczyny a ja zwracam się znowu z pytaniem odnośnie wózka. Bo chcemy kupić paraslokę, co mi doradzicie? Ja się napaliłam na maclarena xlr ale cena mnie powala.
Aha i jeszcze jesteśmy na kupnie fotelika zastanawiamy się między maxi cosi priori a tobi, proszę też o opinie. KAtik chyba Wy macie priori jak dobrze pamiętam , i jak zadowolonoa jesteś?

a nie możesz kupić XT jest troszkę tańszy , ja mam XT i jestem mega zadolona z tego wózka , zreszta maclarena potem można zawsze sprzedać w dobrej cenie

W lidlu od 27.01. będą w promocji bramki samozamykające ochronne na schody/przejścia po 89,90zł, przedłużenia do nich po 19,90zł.
Bramki są do przejść o wymiarach 73-81cm

Są też zabezpieczenia przed dziećmi różne rodzaje po 6,99zł.

Wybaczcie moja monotematycznosc na temat tego fotelika, zeby nie bylo ze ja w kolko o jednym.... ale odpowiadam Kinguni ;-)

Jestem bardzo zadowolona z priori, zwlaszcza, ze na ten pierwszy do 9 kg juz patrzec nie moglam, ciagle wkurzalo mnie to, ze sie suwal po siedzeniu.
Ten jest w isofixie, i stoi sztywno, wyglada bardzo solidnie, dodatkowo wysuwa sie do przodku, ze Pola jezdzi w pozycji lekko lezacej. Ma fajne zapiecia, meciutkie poduszeczki na pasach, do tego dokupilam malej podusie pod glowe tez z MC, i glowa jej nie lata.

Jestem zadowolona, ale juz ostatnio mowilam: ja nie mam porownania np z innymi fotelikami po starszych dzieciach, wiec nie powiem, czy np z roemera, kiddy czy chicco nie bylabym rowniez zadowolona.
Ale gdybym miala teraz kupowac jeszcze raz wybralabym tego priori, bo spelnia moje oczekiwania, i Polci buziak sie cieszy jak tylko do niego wsiada.

elvie my chcemy brazowo niebieski bo licze ze posluzy jeszcze przy druim dziecku a planujemy chlopca;-) a dziewczynka w niebieskim ok ale chlopak w rozowym wozku nie bardzo hehe

Kingunia - my się na ten sam zdecydowliśmy, wersja brązowo-różowa.

Katik - dzięki za info, teraz kombinuję kogo w Anglii mam:-D

Elvie- jesli tylko chcesz , to ja Ci moge "pomoc" z tym wozkiem. Zreszta dotyczy sie to wszystkich dziewczyn, i wszelkiego asortymentu- jesli ktoras cos potrzebuje niech daje znac.

Elvie, jak masz karte kredytowa, to wozek mozesz kupic przez neta. Ja Ci podam moj adres, paczka przyjdzie do mnie, i zamawiam kuriera do Ciebie. My paczki wysylamy przez jezdzacego na trasie busa z Polski. Sprawdzalam, ze wozek wazy niecale 8 kg, wiec za przesylke bylo by 125 zl, platne przy dostarczeniu.

Wiec jesli tu wozek wychodzi Cie ok 950 zl + 125 zl kurier, to masz 1075 zl, a w Polszy niby po przecenie 1334zl.

Jesli tylko chcesz daj znac.

dzis zauwazylam, ze mothercare tez je ma teraz w promocji, w kolorach o jakich mowilyscie
http://www.mothercare.com/gp/search...:42764041&field-keywords=maclaren+xlr&x=0&y=0

Ostatnia edycja:
reklama
Z nieba mi spadłaś kobieto!!
Nie wiem tylko do kiedy jest ta promocja, bo chętnie skorzystam, ale jeśli to nie problem to przelałabym Ci kasę normalnie, bo z kredytowych kart nie korzystam i takich nie posiadam.
Wypłatę mam 25 stycznia. Mam nadzieję, że zdąrzę, bo póki co spłukana jestem, bo mnie ten gabinet masażu wyniósł więcej niż planowałam:baffled:

Aha, widziałam na stronie, że maja jeszcze oryginalny pałąk do wózka to też go chcę. Nie mogę za to u nich znaleźć torby sportowej, a na polskiej stronie bobowozki.pl jest taka torba za 200zł..

Do góry