reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

jednym sobie oko próbował wykolnąc...

i to jest plus noszenia okularów, daję spokojnie J nożyczki, takie dzieciece, zaokrąglone oczywiście i się nie martwię o oczka:-)

u nas ostatnio hitem były bendaroos czy jakkolwiek to się pisze, takie woskowane sznureczki, Jerz jakieś węże i ślimaki zwijał i radochę miał wielką, tyle, że to niestety nie dla naszych kwietniusiów jeszcze, bo szamać ich nie można =D

reklama
Aniez może Bartolini zainteresuje się serią Fischer Price LIttle People , my mamy farmę ze zwierzętami, super budynek gdzie mieszkają różne zwierzątka, zaraz poszukam link z allegro.

Lego Duplo są fajne zwłaszcza te tematyczne, my mieliśmy serię z Bobem Budowniczym i Zoo oraz Samolot pasażerski ale wiem że ceny kosmiczne, mojemu małżowi udało się to kupić w Anglii jak jeszcze jeździł tirem:tak:

FISHER PRICE LITTLE PEOPLE FARMA STAJNIA TRAKTOR (1942555034) - Aukcje internetowe Allegro

Fisher Price Little People FARMA w pudełku :) (1950511248) - Aukcje internetowe Allegro

LEGO DUPLO KARMIENIE W ZOO 5634 - KURIER (1932432669) - Aukcje internetowe Allegro

Gosienka- farme mamy co prawda Simki, ale jeszcze 'żyje' ;-) tylko Bartek ma ja w pompie... eh... najbardziej lubi te drewniane klocki i auta, ale przeciez nie kupie mu kolejnych drewnianych klockow... skonczy sie na Duplo... jakis woz mu kupimy (hehehe) i ksiazkach... cos tak czuje... ;-) gadalam ze starym, niech sie uaktywni i wymysli cos dla 'malego wojska' :-D

A o cenach nic mi nie mow, bo Kuba chce remize, palcem ja wytyka od pol roku, jak mijamy stoisko Lego... cena jest absurdalna... eh... Sklep internetowy: Remiza Strażacka - klocki LEGO do tego ksiazki i 300 poplynal, jak nie lepiej...

Dla bratanka wymyslilam cos takiego MIĘKKIE KLOCKI CLEMMY CLEMENTONI | BABY 0+ | GUMOWE | JP MAX Zabawki Kraków - klocki lego duplo, star wars, baby born, fisher price, pędzące żółwie ktos to ma... albo na zywo widzial? Klockow nie maja, bo tym sie moje dzieci bawia, duplo dla starszego dziecka, ale tymi moze zacznie sie bawic jak bedzie siedzial :-)

Aniez my z tej serii strażackiej mamy wszystko oprócz samej remizy i też Mateusz mi truje że chce remizę albo komisariat policji i co ja biedny żuczek ma zrobić :-(

No przy trojce to bym juz chyba oglosila bankructwo... my nie kupujemy dzieciakom prezentow czesto, zazwyczaj ksiazki, puzzle itd., ale czasem trzeba sie 'szarpnac' :eek:

aniez ja to widzialam i mi sie podoba.Syn kuzyna to ma i jak Ami dopadla to nie chciala puscic takze mysle ze fajny prezent.

Propozycje dla Twoich dzieciaczkow tez swietna.Matko jakie teraz sa superowe zabawki.

reklama
Śliczne te zabawki, ale ceny niektórych powalają:no:

Ostatnio w realu byłam w szoku ile tam tego wszystkiego, mega stoisko z zabawkami, nastawiane tak, że się tunele porobiły i ciężko było wózkiem wjechać:szok: Cieszyliśmy się, że Lena jeszcze niekumata i nic nie chciała:-D

Do góry