reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zielona ja tez Cie doskonale rozumiem z ta jazda w samochodzie.Amelia nigdy nie lubila jezdzic i zawsze jakas wyprawa to byl dla nas koszmar.Teraz jest ciut lepiej czyli przejedzie spokojnie jakies pol godziny ale top by bylo na tyle.Wczesniej od razu jak ja wsadzilismy w fotel byla akcja.Z tego wzgledu panicznie sie boje latac samolotem za kazdym razem bo nie wiem jak to mala zniesie.Teraz lecimy w nocy wiec mam nadzieje ze przespi ten lot.Pozniej jeszcze nas czeka podroz z Krakowa do domu jakies dwie godziny moze dluzej wiec tez sie panicznie juz boje.
Malo jezdzimy przez te akcje Amelii a sama zeby juz gdzies jechac to nawet nie ma szans,wiec sie kisimy w domu.

U nas tez zabawki leza w kacie.Niczym sie nie zajmie.Najwieksza zabawka jest pies,az sie juz zaczynam bac bo on tego nie wytrzymuje i zaczyna ja gryzc.Nastepna zabawka sa zolwie.Mamy ich szesc i mala moze tak siedziec godzinami wkladajac je i wykladajac lopatka.Az sie boje jak ja kiedys ktorys zlapie za palec i ugryzie.
Piasek ja nie interesuje w ogole plac zabaw tez z szedl na drugi plan.Jak przechodzimy obok niego to mala mowi ze nie chce.Nie wiem dziwne dziecko mi sie trafilo.

reklama
u nas królują klocki, gra memo, lalki, misie (kot) w wózku - a ogolnie teraz mała ma faze na piaskownice - więc ciężko ją w domu utrzymać

Gosienko jak dla mnie Gan Hen - swietny fason, zwlaszcza ta czesc na brzuchu, a poza tym taka do wielokrotnego uzytku. No, a na kurs, suknia Europani. Piekny kolor i taka zwiewna, radosna.

gosienko - a nie chcesz pożyczyć ode mnie jakiejś kiecki? ja mam z 20 co najmniej i myślę, że w większość byś weszła:tak:

Kurcze co jest z tymi rocznicami komunie?? ja pierwsze o tym słysze! U nas takiego czegoś nie ma :no:

ale powiem tak pierwsza śliczna ale zielona ma rację tę druga bardziej wykożystasz :tak:
co do balu z kursu tańca...jakoś ta piersza mi się najbardziej podoba. Nie wiem jak ta niebieska bedzie wyglądac bo na wieszaku to raczej nijako ;-)

Mi najbardzie podoba sie ta druga, super kolor ma (mam nadzieje, ze na zywo tak samo) i to drapowanie bardzo sprytne, no i ladnie wykrojony dekold.
Pierwsza mi sie nie podoba, bo satyna juz dawno nie jest modna :tak: zas ostatnia tez nie bardzo, bo czarny to taki "bezpieczny" kolor, ale czemu ciagle w czerni biegac :-)
Ta pod szyje wydaje mi sie, ze nie dla Ciebie, bo lepiej zeby byl ladny dekold. Turkusowa najlepsza z 3 ostatnich :-)

Agnieszka ja też zdziwiona byłam bo w Wielkopolsce takiego zwyczaju nie ma a najgorsze jest to że to znowu wydatek bo spodnie od garnituru za małe, buty też, dzięki bogu alba pasuje. Dodatkowo Emil będzie dużo mówił więc jak to mówią na widoku ;-)

Elvie dzięki tylko ja się martwię bo moje piersi duuuuużo mniejsze od twoich :-D i za bardzo nie mam teraz jak podjechać bo auto zajęte :-( ale coś pomyślę ;-)

gosienka - ja mam sporo takich, które nie wymagają big cyców;-) Moja mama chyba dzisiaj przyjeżdża to jej spakuję torbę i ona Ci zawiezie, ja i tak w tych kieckach wyjściowych nigdzie się teraz nie wybieram, więc mi odwieziesz jak będziesz do maćka jechać. Mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz a jak nie to trudno.. mierzenie nic nie kosztuje;-)

reklama
Do góry