reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata- super pomysł z doborem rozmiaru :-) juz tu z Elvie pisałyśmy, że większość babek ma źle dobrany rozmiar biustonosza :-) a to naprawdę robi różnicę :-)

aniez - różnice to mało powiedziane - odkąd mam nowe staniki nie poprawiam sie co 5 minut - nigdzie nic mi nie wyłazi, - są gdzie mają być na swoim miejscu - wyglądają super :)
tylko portfel boli - a i u mnie na wiosce z rozmiarami jest kiepsko - ale dam rade
mam juz trzy za tydzien beda mieli dostawe to kupie cos nowego.

nata - jak znasz już właściwy rozmiar to kupuj przez Allegro. Ja chodzę mierzyć i oglądać staniki Panache do sklepu, koszt 250-350zł, a na Allegro później i za 89zł kupię:-)

Dokładnie- przy dobrze dobranym biustonoszu nic nie ma prawa wychodzić :tak: też majątek wydaję, ale wolę mieć 3-4 naprawdę porządne (niestety mam niewyleczalną na razie słabość do Feliny) niż 10 źle dobranych.

nata - jak znasz już właściwy rozmiar to kupuj przez Allegro. Ja chodzę mierzyć i oglądać staniki Panache do sklepu, koszt 250-350zł, a na Allegro później i za 89zł kupię:-)

A ja z kolei jestem z tych, co to ani stanika ani butow bez mierzenia nie kupia. w zaleznosci od fasonu, nosze inny rozmiar. Raz miseczka C jest dobra, innym razem musi byc D... Z butami jeszcze gorzej bo od 39 po 41 nosze...

elvie, pewnie ze tak, tyle ze jak dla mnie za duzo zachodu. No i czasoch;lonne to bardzo. Jesli potrzebuje buty, albo bielizne na specjalna okazje, to wole isc do sklepu i kupic - miec od zaraz wszystko w odpowiednim rozmiarze. Na wysylke z allegro trzeba czekac nawet do kilku dni... Mysle sobie, ze trzeba byc fanem zakupow przez internet, a ja nie jestem :rofl2: Gdyby nie zalezalo mi na czasie, to moze zachcialoby mi sie tak bawic, ale nie sadze.

reklama
Przez neta stanika bym nie kupiła, zwłaszcza przy dużym biuście(po poradzie brafiterki z D wskoczyłam w F:szok:), nawet jeżeli zachowana jest rozmiarówka to nie w każdym fasonie biust dobrze leży, no chyba że konkretny model przymierzę w sklepie i potem w necie wyszukam.
Też na staniki mało nie wydaję, wierna Triumfowi jestem

Do góry