reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Takie emu-podobne jak dziewczyny pokazywały to myślę że można spokojnie. One są szmaciane 
Blu Super kurteczka, lubię taki styl.
Mi udało się kupić kurteczkę jesienno - zimową w C&A za 35 zł jakoś w lipcu kiedy dopiero je wystawili, będąc ostatnio te kurteczki kosztują już 79zł, także jestem bardzo zadowolona z zakupu. A to ona:
Zobacz załącznik 279948
Zobacz załącznik 279949
Mi udało się kupić kurteczkę jesienno - zimową w C&A za 35 zł jakoś w lipcu kiedy dopiero je wystawili, będąc ostatnio te kurteczki kosztują już 79zł, także jestem bardzo zadowolona z zakupu. A to ona:
Zobacz załącznik 279948
Zobacz załącznik 279949
a ja dziś szukałam kombinezonu na zimę, kurtki mam i w sumie nic nie znalazłam
ale za to kupiłam boskie butki
z cheeroke i są w sam raz mimo że od 6-12 miesięcy. Chyba któraś z Was też takie ma
na zamkniętym wrzuce fotkę bo z telefonu tylko tam mogę 
Zaszalałam i kupiłam wzór nr1 i nr4, słodko będzie wyglądał zimą.
Super Legginsy Śmieszne Rajstopy HIT z UK roz 80 (1211168066) - Aukcje internetowe Allegro
Super Legginsy Śmieszne Rajstopy HIT z UK roz 80 (1211168066) - Aukcje internetowe Allegro
frotka 74
Fanka BB :)
Super te rajty,a kurteczka też śwwietna
Mój starszy ma w tym stylu
M
myszowata
Gość
dziewczyny czy te rajstopki są bez stóp? doczytać się nie mogę
M
myszowata
Gość
no właśnie, a ja wolałabym ze stopami bo mój mały nie lubi skarpet.....a co lepsze Waszym zdaniem na początek garnuszek klocuszek czy szczeniaczek uczniaczek - dodam, że mój synek jeszcze ładnie nie siedzi
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Garnuszek klocuszek jest super a ja chce kupić szczeniaczka uczniaczka ale po chrzcinach dopiero![]()
no właśnie, a ja wolałabym ze stopami bo mój mały nie lubi skarpet.....a co lepsze Waszym zdaniem na początek garnuszek klocuszek czy szczeniaczek uczniaczek - dodam, że mój synek jeszcze ładnie nie siedzi
ja mam szczeniaczka i maly bardzo go lubi.
smieje sie i piszczy do niego.
Podziel się: